Publikováno Prosinec 18, 200618 r ZDAR HOŠI MAM OCTU 1,9TDI 81KW rv2002. OD POPLAŠNEHO ZARIADENIA MAM TAKY USB KLUč V PRIPADE AK MI ZBLBNE ABY SOM HO MOHOL VYPNUť ALE NEVIEM KDE SA V AUTE NACHADZA. NEMA NIEKTO Z TYM SKUSENOSTI? PODOTYKAM ŽE TO POPLAŠNE JE ORIGINAL OD VYROBI
Prosinec 18, 200618 r origo poplašné na USB klíč neznám možná ho tam montuje škoda dealer ale origo to není
Prosinec 18, 200618 r Je to META, předpokládám, že to je H.P.B. http://www.casystem.cz/produkty/autoalarmy.html#hpb Zkus jim zavolat a zeptat se, určitě ti poradí.
Prosinec 19, 200618 r Autor no zavolať skusim ale je to original od vyroby alebo to daval predajca škodovky?
Prosinec 19, 200618 r originál z fabriky = komfortní jednotka s alarmem dodělávka = věšinou META alarm, jablotron,
Prosinec 19, 200618 r Autor a jeto META nema niekto zvas to poplašne a nevie nahodou kde sa nachadza ten usb kluč?
Prosinec 20, 200618 r Ja mam vo svojej octe metu H.P.B. a dostal som k tomu aj to co pises, nieco ako usb kluc, je to pre pripad, ze nevies alarm vypnut dialkacom a aj pre pripad, ze alarm chces uplne vypnt/zapnut. Tu zdierku na ten kluc mam montovanu v interieri. /nebudem presne popisovat kde/ Skus hladat.
Prosinec 20, 200618 r Autor NO PRAVEžE TO NEVIEM NAJSť! PREšIEL SOM Už CELE AUTO A NEVIEM TO NAJSť! BUD TAKY DOBRY AK TO TU NECHCEš PISAť POšLI MI TO POšTOU
Prosinec 20, 200618 r NO PRAVEžE TO NEVIEM NAJSť! PREšIEL SOM Už CELE AUTO A NEVIEM TO NAJSť! BUD TAKY DOBRY AK TO TU NECHCEš PISAť POšLI MI TO POšTOU proc pouzivas ten CAPS !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.