Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jde vypnout automatické stírání zadního stěrače? Vadí mi, že když prší jen trochu a mám zapnuté přední stěrače, tak občas automaticky stírá i ten zadní, klidně na sucho... Nemám na mysli automatické stírání zadního stěrače při couvání. Díky

U trojkové generace je v infotaimentu (nečekaně) v sekci stěrače checkbox pro vypnutí automatického zadního stěrače, divil bych se kdyby to čtverka neměla...

• Autor

Tak zdá se, že pomohlo vypnout volbu "Stírání zadního skla při zpátečce". Ještě ale pořádně nepršelo, takže nemám dlouhodobější zkušenost...

Igore přečti si návod. 

• Autor

Návod jsem samozřejmě četl, ale o tom, že pro vypnutí automatického stírání zadního stěrače je nutné zrušit volbu "Stírání zadního skla při zpátečce" se tam nepíše. Spíše bych to hledal u volby "Automatické stírání za deště". Ale asi jsem to možná jenom blbě pochopil:-)

@Igorl no tak omluva u čtverky tahle možnost už v infotaimentu není a ani to nejde změnit, možná půjde v kodování

• 1 měsíc později...

Ahojte, potvrdzujem, že aj mne pomohlo to, čo písal @Igorl, akokoľvek to znie nelogicky a každy by to hľadal inde. Síce som na to prišiel metódou pokus omyl, ale odvtedy je kľud.

Omlouvám se Igorovi, četl jsem teď návod a není to tam. Vycházel jsem že zkušenosti s O3 a teď vidím, že i měnu se asi změnilo. Promiň Igore.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.