Publikováno Říjen 10, 20231 r Ahoj, jde vypnout automatické stírání zadního stěrače? Vadí mi, že když prší jen trochu a mám zapnuté přední stěrače, tak občas automaticky stírá i ten zadní, klidně na sucho... Nemám na mysli automatické stírání zadního stěrače při couvání. Díky
Říjen 10, 20231 r U trojkové generace je v infotaimentu (nečekaně) v sekci stěrače checkbox pro vypnutí automatického zadního stěrače, divil bych se kdyby to čtverka neměla...
Říjen 13, 20231 r Autor Tak zdá se, že pomohlo vypnout volbu "Stírání zadního skla při zpátečce". Ještě ale pořádně nepršelo, takže nemám dlouhodobější zkušenost...
Říjen 16, 20231 r Autor Návod jsem samozřejmě četl, ale o tom, že pro vypnutí automatického stírání zadního stěrače je nutné zrušit volbu "Stírání zadního skla při zpátečce" se tam nepíše. Spíše bych to hledal u volby "Automatické stírání za deště". Ale asi jsem to možná jenom blbě pochopil:-)
Říjen 16, 20231 r @Igorl no tak omluva u čtverky tahle možnost už v infotaimentu není a ani to nejde změnit, možná půjde v kodování
Prosinec 12, 20231 r Ahojte, potvrdzujem, že aj mne pomohlo to, čo písal @Igorl, akokoľvek to znie nelogicky a každy by to hľadal inde. Síce som na to prišiel metódou pokus omyl, ale odvtedy je kľud.
Prosinec 13, 20231 r Omlouvám se Igorovi, četl jsem teď návod a není to tam. Vycházel jsem že zkušenosti s O3 a teď vidím, že i měnu se asi změnilo. Promiň Igore.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.