Igorl Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Ahoj, jde vypnout automatické stírání zadního stěrače? Vadí mi, že když prší jen trochu a mám zapnuté přední stěrače, tak občas automaticky stírá i ten zadní, klidně na sucho... Nemám na mysli automatické stírání zadního stěrače při couvání. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 U trojkové generace je v infotaimentu (nečekaně) v sekci stěrače checkbox pro vypnutí automatického zadního stěrače, divil bych se kdyby to čtverka neměla... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igorl Vloženo 13. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 Tak zdá se, že pomohlo vypnout volbu "Stírání zadního skla při zpátečce". Ještě ale pořádně nepršelo, takže nemám dlouhodobější zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 Igore přečti si návod. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igorl Vloženo 16. Říjen 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Návod jsem samozřejmě četl, ale o tom, že pro vypnutí automatického stírání zadního stěrače je nutné zrušit volbu "Stírání zadního skla při zpátečce" se tam nepíše. Spíše bych to hledal u volby "Automatické stírání za deště". Ale asi jsem to možná jenom blbě pochopil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 @Igorl no tak omluva u čtverky tahle možnost už v infotaimentu není a ani to nejde změnit, možná půjde v kodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodka11 Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Ahojte, potvrdzujem, že aj mne pomohlo to, čo písal @Igorl, akokoľvek to znie nelogicky a každy by to hľadal inde. Síce som na to prišiel metódou pokus omyl, ale odvtedy je kľud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Omlouvám se Igorovi, četl jsem teď návod a není to tam. Vycházel jsem že zkušenosti s O3 a teď vidím, že i měnu se asi změnilo. Promiň Igore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.