dettektorr Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Já bych samozřejmě taky uvítal vyšší dobíjecí výkon origo nabíječky, ostatne je to její primární účel, ale toho se nedočkáme. Jen jsem nabízel alternativu lidem, co třeba vahaj jestli v ceníku zaškrtnout bezdrátové nabíjení nebo ne. Já po dnešní zkušenosti říkám ne, ale v autě už ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Ja urcite ano, pretoze phonebox je zaroven pripojeny na externu antenu a realne to spravi dve palice signalu v miestach kde je s nim problem (napr. horske prechody) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Máš pravdu, zaznamenal jsem trochu silnější signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února A navíc je ZÁSADNĚ snížené riziko, že ti podložka z aliepressu začne samovolně hořet v autě. Po tom asi nikdo netouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února (editace) Jop, nezapomínat na to, že USBčka jsou napájené pořád, tudíž bych tam fakt nějakou noname bezdrátovou nabíječku zapojenou stále nenechával. A ono ničemí baterky bezdrátovým nabíjením se člověk nevyhne ani s větráním a vyšším výkonem. Bezdrátové nabíjení má už zákonitě nižší účinnost, tím pádem je generováno více tepla a teplo pro baterku je špatné. Pokud má navíc člověk ještě telefon v obalu, tak to větrání bude zase méně účinnější. Pomůže to, rozhodně mnohem lepší než bez větrání a ta degradace bude výrazně menší, ale stejně se bezdrátovému nabíjení vyhýbám jako čert kříži a nabíjím výhradně kabelem. Editováno: 23. Února, autor: xmenadis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února @xmenadis USBčka nejsou napájená pořád. Jsou napájená při zapnutém infotainmentu (aspoň u mě to tak funguje). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února @Lasse Máš asi point v tom, že když je auto uspané, tak možná nefungují, protože mě teď napadá, že tenhle případ jsem nezkoušel. Vyzkouším, díky za doplnění 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Je to tak. Nicméně to nemění mou obavu a nedůvěru v Čínu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února (editace) 12 hours ago, xmenadis said: Jop, nezapomínat na to, že USBčka jsou napájené pořád, tudíž bych tam fakt nějakou noname bezdrátovou nabíječku zapojenou stále nenechával. A ono ničemí baterky bezdrátovým nabíjením se člověk nevyhne ani s větráním a vyšším výkonem. Bezdrátové nabíjení má už zákonitě nižší účinnost, tím pádem je generováno více tepla a teplo pro baterku je špatné. Pokud má navíc člověk ještě telefon v obalu, tak to větrání bude zase méně účinnější. Pomůže to, rozhodně mnohem lepší než bez větrání a ta degradace bude výrazně menší, ale stejně se bezdrátovému nabíjení vyhýbám jako čert kříži a nabíjím výhradně kabelem. Istá degradácia bezdrôtovým nabíjaím tam určite je, ale od doby, kedy Samsung prvýkrát predstavil bezdrôtové nabíjanie nabíjam len takto a stále len originál Samsung nabíjačkou. Mobil som mal stále okolo 2r a nepozoroval som nikdy zníženú výdrž baterky. S7, S8, Note10, Note20 Ultra, Aktuálne S23 Ultra Predposledný telefón - Note 20 Ultra som mal 3r a baterka bola super, stále nabíjaná len bezdrôtovo, avšak pár mesiacov v O4 ju prehrievaním zničilo. TLDR; bezdrôtové nabíjanie je úplne v pohode, ale na vhodnej nabíjačke, v dnešnej dobe už aj s aktívnym chladením (Samsung napríklad). Čakám a predpokladám, že si budeme vedieť retrofitnúť bezdrôtové nabíjanie z O4 FL, ale najprv chcem počkať, až to niekto spraví. Takisto by som bol rád aj za tie 2x45W USB-C vpredu (namiesto existujúcich 15W) Editováno: 23. Února, autor: NemesiSK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.