Přejít na obsah

xmenadis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    916
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

Kontaktní metody

  • Web URL
    https://www.adamkahanek.cz

Návštěvy profilu

2 567 zobrazení profilu

Oznámení xmenadis

  1. @Roman Popelka Hele už delší dobu u své 70mai kamery pozoruju, že nezaznamenává rychlost a myslel jsem si, že odešla akorát GPS v kameře. Schválně to vyzkouším mimo auto, jestli to náhodou nebude stejný případ.
  2. xmenadis

    Octavia IV FL

    Hlavně je to vizualizace. Počkal bych na to, jak to bude vypadat reálně
  3. xmenadis

    Octavia IV FL

    Přesně, jak říká @LukášCBR. Mně se standardní O4 FL třeba líbí o kus více než původní. RS sice ne, ale je to hodně subjektivní.
  4. xmenadis

    Octavia IV FL

    @Patrik1971 Jsou to Taurus / Draconis z první O4, už se pár let prodávají 🙂
  5. @Lasse Máš asi point v tom, že když je auto uspané, tak možná nefungují, protože mě teď napadá, že tenhle případ jsem nezkoušel. Vyzkouším, díky za doplnění
  6. Jop, nezapomínat na to, že USBčka jsou napájené pořád, tudíž bych tam fakt nějakou noname bezdrátovou nabíječku zapojenou stále nenechával. A ono ničemí baterky bezdrátovým nabíjením se člověk nevyhne ani s větráním a vyšším výkonem. Bezdrátové nabíjení má už zákonitě nižší účinnost, tím pádem je generováno více tepla a teplo pro baterku je špatné. Pokud má navíc člověk ještě telefon v obalu, tak to větrání bude zase méně účinnější. Pomůže to, rozhodně mnohem lepší než bez větrání a ta degradace bude výrazně menší, ale stejně se bezdrátovému nabíjení vyhýbám jako čert kříži a nabíjím výhradně kabelem.
  7. xmenadis

    Octavia IV FL

    Podstatné asi bude i to, jestli vyřešili to oslňování jedním světlem, když za tebou jede O4. Možná to bylo na seřízení, ale vím, že to dělá i má a všiml jsem si toho u jiných jedoucíh za mnou. A možná lepší chování na dálnici, aby to neoslňovalo kamioňáky a obecně lidi v protisměru.
  8. xmenadis

    Octavia IV FL

    Ceny bez marže jsou trochu blbost, ne? 😃 Nebo jako že by automobilka vyplácela prodejcům zpětňáky? To by bylo dobré peklo a upřímně bych všechny prodejce litoval.
  9. xmenadis

    Octavia IV FL

    @Motyll44 Zatím takto https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/prvni-ceske-ceny-omlazene-skody-octavia/r~437a0e28d16311eeb7980cc47ab5f122/ Ceníky bych čekal minimálně o pár měsíců později
  10. xmenadis

    Octavia IV FL

    @bojler Jop, s tím nastavením velikosti škálování souhlasím. "Nevyhovuje ti velikost? Nastav si škálování UI na 150 %". Je teda ještě otázka, jakým způsobem funguje CarPlay, protože Apple si rád dělá věci tak, jak chce on a ne, jak chtějí ostatní a nevím, jestli CarPlay běží jako vrstva nad systémem infotainmentu, nebo běží samostatně a řídí se tak vlastním nastavením. Podle známého, co dělá vývoj aplikací na iOS, to běží jako vrstva nad infotainmentem, takže by se to mělo řídit i jeho škálováním.
  11. xmenadis

    Octavia IV FL

    @Pawouk Já si teda dovolím oponovat, protože téma je obecně o Octavii 4 FL a je to změna, která s ní přišla. Tak proč bychom o tom nemohli diskutovat? 🤔 @bojler Já třeba osobně už o moc vyšší displej nechci, naopak bych ocenil, kdyby se dělaly displeje jako u BMW, tzn. širokoúhlé, než ty "tablety" trčící skoro až do zorného pole. O velikosti tlačítek potom rozhodne rozlišení displeje a případné škálování UI. Tzn. to, že je ten displej 13" a vyšší, nemusí nutně znamenat, že tlačítka v CarPlay budou větší.
  12. xmenadis

    Octavia IV FL

    Ty krá*o 🤯 Díky moc!
  13. xmenadis

    Octavia IV FL

    @iphonik4 Hele být tebou, tak raději počkám, až bude auto v konfigurátoru a budeme o něm vědět věškeré podrobnosti. Za mě děláš zatím ukvapené závěry ohledně některých věcí. Vše, co bylo ukázáno, jsou předprodukční kusy, takže nějaké drobnosti mohou u produkčních kusů být ještě malinko jinak. Neznáme možnosti, jaké konfigurátor bude mít atd. Samozřejmě design se už nezmění, ten se buď líbí nebo ne. Já za sebe musím říct, že ano, RS předFL je hezčí, ale FL se mi líbí čím dál víc. A klasická FL je zase hezčí než O4. Btw, co se týče těch kol, tak tam bych taky neplašil. Mám info od člověka z výroby, který ty kola viděl bez těch plastových aero krytů, a podle něj bez nich vypadají hodně dobře. Já osobně chci kola vyměnit, tak jsem čekal, s čím FL přijde. Teď si počkám na to, až ty kola uvidím naživo bez těch krytů 😄
  14. Já bych aktuálně potřeboval v Praze někoho s OBD11, kdo by mi nakódoval snížení hlasitosti soundactoru a zapnul skandinávské denní svícení (tzn. zadní světla při denním svícení). Našel by se někdo takový? Samozřejmě za úplatu 🙂
  15. xmenadis

    Octavia IV FL

    @Martab Jop. Mě, který jsem na tyhle věci fest detailista, to hrozně se*e, že to někdo dává takhle mimo 😄 Ale není to první auto, u kterého to vidím. Je možné, že je nějaký novější / větší radar za tou částí a kameru tam teda dát nešlo, proto je bokem.
×
×
  • Vytvořit nový...