Michal N Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Chtěl bych se zeptat...ztratilo se někomu už autorádio Audience? Jdou čórkaři i po tomhle? Není náhodou nutné k tomuto rádiu mít jakési kódy? Ale asi to jde i bez nich, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ber to takhle, audience je dražší než třeba stream, takže teoretická poptávka po audienci může bejt větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ber to takhle, audience je dražší než třeba stream, takže teoretická poptávka po audienci může bejt větší Jj to je jasný, ale na druhou stranu si myslím, že většina rádií není ukradena "na objednávku" a ti debilové co vykrádají auta nejvíc jsou většinou feťáci a třeba by je mohlo zabudované velké rádio trochu odradit. Proto jsem se ptal na zkušenosti z praxe...jestli se někomu již ztratilo a jak je to s ochranou kódem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 čoveče to já si myslim pravej opak. ono na to, abys tohle rádio vyndal tak, aby nebylo moc porušený a někdo ho koupil, tak musíš něco vědět a pochybuju, že feťáci to budou znát. navíc audienci koupí jedině někdo s OII, takže já bych se k těm "objednávkám" docela i přikláněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Dneska ukradnou cokoli. Navíc smažkám je to naprosto jedno, oni potřebujeu fet a udělají pro to všechno. Nejhorší problém je ten, že současné zákony jim to nádherně umožňují. Minimální tresty, soudci nestanoví vazby, prostě je na dobré slovo pustí ven a pak je nahání člověk po všech možných čertech a oni mezitím vyberou další auta. Já bych nebyl ani tak pro linčování jako spíše pro sekání prstů. Ono je to mírnější než celá ruka a pokud to udělá několikrát, tak o ní stejně příjde. Další věc je ta, že když už se dostane za mříže, tak díky našim pánům poslancům si ve vězení lenoší, dívají na TV, chodí do posilky a navíc toto všechno za naše penízky. Měli by jim dát lopaty a od rána do večera házet písek z jedné hromady na druhou. Nechceš makat? Šup do díry! Demokracie je nádherná věc. Sami jsme ji chtěli. Problémem je, že je spousta nepřizpůsbivých spoluočanů, kteří si demokracii vysvětlují po svém. A tímt nemyslí jen ty smažky dole. Stačí se podívat do poslanecké sněmovny nebo senátu. Prostě bordel je nahoře a ti dole toho pak jen krásně využívají. Kdysi se to řešilo defenestrací. Pěkně ty naše zákonodárce vyházet, problémem pro ně je, že už je na cestě nepřibrzdí ani ten hnůj, který tenkrátena ulici pod okny byl. A myslím si, že pomalu přichází čas na obnovení tohoto zvyku Pokud se to nezačne nějak řešit, tak budeme přicházet ke svým plechovým miláčkům kažlodenně s obavou, jestli jsou v pořádku, či jestli tam vůbec jsou!!!! Editováno: 28. Březen 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 čoveče to já si myslim pravej opak. ono na to, abys tohle rádio vyndal tak, aby nebylo moc porušený a někdo ho koupil, tak musíš něco vědět a pochybuju, že feťáci to budou znát. navíc audienci koupí jedině někdo s OII, takže já bych se k těm "objednávkám" docela i přikláněl Já teď nevím jestli si rozumíme....denně se ztratí spousta rádií, ale já si myslím (doufám), že jen malé procento jsou zabudované originál věci jako třeba Audience. Prostě myslím (doufám), že když jde čórkař ulicí, spíš vezme klasiku než originál autoradio, protože tu klasiku snadno udá, narozdíl od třeba Streamu nebo Audience....takhle jsem to myslel. Mimochodem vznesl jsem dotaz zda už se někomu ztratila Audience do několika vláken a zatím nikde nic... třeba se fakt zas tak nekradou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jo takhle, aha, blbě jsem to pochopil, myslel jsem, že se bavíme o většině ukradených audiencí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No pokud jde o originální vestavěná autorádia a to všech autí značek, tak ty se kradou hlavně na zakázku. Načež nejvíce se čórují Škodovky a jejich koncernové sestry a bratři, dostat se do škodovky je otázka pár vteřin. Že by smažka šla kolem tvého auta a rozhodla se vybrat Stream nebo Audienci tak to asi ne. Ale dneska se objednává ledasco, takže i originál autorádio není problém. A čorkaři začínájí být daleko důmyslnější. Jo a pro všechny (teď se nechci nijak nikoho dotknout), nenechávejte si v autě a ani v přihrádkách nic cenného, hlavně je nechte otevřené, aby ti . .. viděli, že tam nic není, množí se vloupání do vozidel, kdy se jen chcou podívat, co že to tak majitel nechal v zavřené přihrádce. Pro ty co ji navíc zamykají, škoda je o to větší, čím víc překážek musí čorkař překonat. A pak spláčete nad výdělkem. Nejde jen o přihrádky, jsou tu i tací, kteří si nechají v autě kabát, či bundu. Proč to říkám? Je malá pravděpodobnost, že by se vaše věci našly. A to i v případě, že budete mít autí zaparkované pod kamerovým systémem. Po nahlášení věci policii se pak zdržíte 2 až 5 hodin při ohledání auta, výslechy atd. Jo vlastně od příštího měsíce daleko více, neb policitů ubývá a to leko více, než média zveřejňují. Pro ty, kteří budou hned na tento příspěvek oponovat, mám radostnou zprávu: I ty se můžeš stát policistou, takže neváhej, a volej personálního PČR. Až budeš mít odsloužený nějaký ten pátek, pak můžeš jednání a vystupování těchto lidí hodnotit. To že policisté lezou všem krkem za to že rozdávají pokuty, to není jejich výmysl, když neodvedeš v jakékoli práci výsledky, tak tě potrestají. Přičemž trest za neodvedené výsledky u PČR může dosáhnout až 25 % srážky z hrubéhé mzdy a to až na 4 měsíce. Teď to trochu napravím, aby se neřeklo, že davají pokuty jen pro to, aby nedostali tresty, pokuty se dávají jenom těm, co poruší zákon. Ale jak jsem psal, pokud se někomu nelíbí, jak jednají příslušníci policie ČR může se k nim přidat a pokusit se zlepšit danou situaci. Hodně zdaru ve výběrovém řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Zajímavý kam až se ta debata může stočit Začne to u rádia a už jsme ve výběrovém řízení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Jo, jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Myslím, že je to len o pozitívnom myslení. Napríklad ja by som až tak nežialil, keby mi Audience vybrali. Zaplatí to poisťovňa a ja len spoluúčasť. A už by som to nejako zariadil, že by som mal to nové dvojtunerové. Za tú spoluúčasť to aj celkom ide. U firemáka mám zase rádio, o ktorom mi tvrdili, že už bude vedieť MP3, ale nevie. A vraj výmena FW nie je možná (nie je to ale koncern Volkswagen). Tak som auto už odstavil aj v Prahe a nič. MP3 zatiaľ nebudú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Myslím, že je to len o pozitívnom myslení. Napríklad ja by som až tak nežialil, keby mi Audience vybrali. Zaplatí to poisťovňa a ja len spoluúčasť. A už by som to nejako zariadil, že by som mal to nové dvojtunerové. Za tú spoluúčasť to aj celkom ide. U firemáka mám zase rádio, o ktorom mi tvrdili, že už bude vedieť MP3, ale nevie. A vraj výmena FW nie je možná (nie je to ale koncern Volkswagen). Tak som auto už odstavil aj v Prahe a nič. MP3 zatiaľ nebudú. . Ale ty bez pečnostní folie nevypadají špatně. Od llumaru stojí jedna na okno 700. Nechal jsem si poslal nabídku a tmavý folie + bezpečnostní celkem 7000 na celé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.