Přejít na obsah

Tak uz jsem take v klubu vykradenych....


Harley1006

Doporučené příspěvky

Pry s pouzitim deky rozbiji sklo, utecou , pockaji jestli nekdo nejde nebo nespusti alarm a pak hura dovnitr kam az skrz okno dolezu, protoze ani zevnitr pri zamknuti na dalku dvere neotevrou... Stalo me to Mini disc prehravac a to je stesti ze se jim nechtelo na radio....

post-62-1166472255.jpg

Editováno: , autor: Harley1006
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím tě....tento problém částešně řeší vnitřní pohybové senzory, když už máš alarm, ne?

S těma věcma....musíš mít dopojištěné věci extra, pakliže to není standardní výbavou vozu.

Spoluúčast zpravidla bývá od 5% výše, ale někdo tu někde spal, že má spoluúčast 1%, snad u ČP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty folie nepomohou, akorát sklo drží víc na folii. Co to pomůže, když po rozbití to sklo je po celém autě. Psal jsem o tom již v jiném vlakně. Fotky jsem neměl, protože čorli i foťák.

Nyní policie věc odložila a moje kompletní vyčíslení škody bylo kolem 100 tis. (auto 32 tis.). Podle odhadce po amortizaci přišlo vyčíslení věcí na cca 18 tis.

Ať kvete zjodějna a postižený jenom platí?????

Ohledně pojišťovny - zaplatil jsem 5 tis. spoluúčasti a fakturu na cca 32 tis. zaplatila ČP. Pokud není připojištění zapujčky náhr.auta tak máte smůlu. Pojišťovna to neproplatí.

Ohledně ukradených věcí - teď to s ČP řeším, manager skupiny průmysl - a nechci žádné vyjimky. Chci připojistit věci, které většinou vozím - servisní kufr s nářadím, kontrolní a servisní nářadí, notebook, foťák, ..... ale i bundu, brýle, handsfree atd. , abych to dostal.

Když to vykradli mě toho 17.10.2006, tak jsem taky koulel očima, na vše jsou vyjímky atd.

Nenechávám přes noc tyto věci v autě, to bych si řekl, ty blbe. ale v pravé poledne. To když na parkovišti půjdu na záchod, tak si mám vše prý vzít. Trochu přitažené za vlasy.

Jak to po novém roce dořeším dám vědět.

Hezké a klidné vánoce všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je právě co mě na pojišťovnách sere.Člověk platí a když do jde na plnění,mají třiprdele jakýchsi vyjímek,pravidel atd.Já vím že to sice vše je napsáno ve smlouvách,ale kdo to vše do podrobna čte,že?Na druhou stranu loni v zimě mi ze střechy spadl sníh,vzal pár tašek,ty rozbily dlažbu na schodech.Zavolal jsem na Kooperativu,řekl,oni se jen zeptali na podrobnosti,kolik asi byla škoda,ani se nešli podívat a poslali 12000,-,Ale je fakt,že loni toho měli spoustu a drobnosti je nezajímaly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mate nekdo SunSafeGlass ???

skodoka to nabizi za priplatek 18000, zajimalo by me jak hodne je to tmave a jak hodne to nepropousti slunecni svit...a pripadne zda to jde rozbit ci ne...

Tmavy to neni vubec, je to takový nijaký jako skoro čirý, ale je to nějak pokovený nebo co a právě to odráží teplo. Zvenku to vypadá docela trapně, hůř než obyč tónovaný skla, ale funguje to a o tom to je. Rozbíjet jem to nezkoušel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepriestrelné bohužiaľ nie sú, a s trochou úsilia sa dajú bez problémov tie sklá vypáčiť. Síce sa nerozbijú na milión kúskov, ale popraskajú a odprsknú z nich tenké sklenené "ihličky", ktoré sa upratujú ešte horšie, než obyčajné sklo.

Tuším tu niekde boli fotky, ako dopadlo auto zo SunSafe sklami po nájazde zlodejov :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim no, 18tis Kč mi za to přijde dost, to uz bych si radši nechal nalepit bezpečnostní folie...

o to mi vlastne jde...zda je lepsi vyhodit 18tis za ty SUNSAFE...nebo zda je lepsi si tam nalepit folie...u kterych si navic muzu vybrat barvu, respektive propustnost svetla, jakou chci...

Editováno: , autor: tomask
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je velmi otazne, ci je lepsie mat nejaku foliu, ktora je nalepena na skle a moze sa poskrabat, alebo mat foliu, ktora je medzi dvoma sklami. SunSafe je totiz v strede medzi sklami, nie je to nalepena folia na vnutornej strane skla.

tzn sunsafe ma i silnejsi skla nebo je to stejne a pouze rozpulene?

ohledne poskrabani folii, uz mam folie na druhem aute a jeste zadnou se mi nepovedlo skrabnout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, SunSafe má aj hrubšie sklá (bočné aj čelné), zrejme aj preto deklarujú ich lepšiu zvukovo-izolačnú vlastnosť (resp. zrejme väčšia hrúbka v kombinácii s dvoma vrstvami skla oddelenými nejakým iným materiálom).

Vyššia cena je myslím daná technológiou. Je predsa podstatne ľahšie nalepiť fóliu na sklo, než ju vkladať medzi 2 sklá a tie po okraji krásne zlepiť (fólia končí tak 7 mm od kraja - bežne je to skryté za gumou, len pri spustení to vidno).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze panove - k sunsafe - mam je na sluzebaku a mate pravdu, zvenku to vypada hodne hnusne, clovek si rekne, auto za mega a okna jak z fabie junior ;) a co se tyce bezpecnosti, tak maji sunsafe vyznam snad jen na ulici, kdyz nechate na sedadle lezet nejakou cennost, blbecci to rychle rozbijou, slohnou a zdrhnou. Pokud vsak maji vice casu, tak to dopada takto http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14787 , coz prelozeno znamena mnohem vetsi skoda (v tomto pripade 108 litru) a vysledek ochrany nula <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...