Publikováno Říjen 19, 20231 r Čaute lidi včera jsem koupil Škoda Octavia 2 po faceliftu rok 2009 a Při zkušební jízdě se nic neukázalo jenom jedna závada a to na zadních brzdách ale dnes jsem vyrazil do práce a začala mi svítit kontrolka žhavení a motoru po vypnutí motoru a opětovného nastartování mi na displeji ukáže stav vozidla a pouze s chybou na brzdách ale po ujetí dalších pár kilometrů se opět rozsvítí kontrolka žhavení Jak moc je tato chyba závažná???
Říjen 19, 20231 r To si myslíš, že tady někdo má křišťálovou kouli, aby mohl věštit, jakou závadu tvé auto má? Dej sem výpis chyb z diagnostiky, pak se možná i dočkáš nějaké relevantní odpovědi.
Říjen 19, 20231 r Autor Kdybych se mohl dostat na diagnostiku tak si potom zajedu automaticky do servisu ale momentálně jsem mimo dosah takže auto po nastartování mi nahlásí pouze jednu chybu a to že si mám zajet do garáže závada na brzdách ale když ujedu pár kilometrů tak se mi rozsvítí kontrolka žhavení a motoru a jde mi o to jestli mám pokračovat dále v jízdě dalších 280 km a nebo se mám vrátit ono to vyjde na stejno 300 km ale budu v České republice jestli s tím vůbec mám jezdit
Říjen 19, 20231 r A jak chceš poradit, jestli s tím můžeš jezdit, když není známo, jakou závadu máš? To je logika. Těžko ti to někdo řekne.
Říjen 19, 20231 r Autor Kontrolka žhavení už mi nesvítí ani neprobblekla jenom prostě na začátku na startování nebo před nastartování a kontrolka motoru možná spíš řídící jednotky tak jsem přišel na to že to je jelikož mi nesvítí potkávačky tak zřejmě to bude na 90% tudlencta chyba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.