Jakubmares97 Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 (editace) Ahoj, pri rozjedu a pricne nerovnosti slycham takovy zvuk od naboje kola. pri plnem rejdu jsem kontroloval homokineticke klouby L a P strany a bez zvuku. Nedavno bylo vymeneno spodni cepy, brzdy komplet, tycky stabilizatoru. silentbloky ramen se zdaji v poradku mam i video pro pripad kdyby nekdo me chtel poradit. Video zde: IMG_8646.mov Editováno: 23. Říjen 2023, autor: Jakubmares97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prograw Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Ahoj, přenáší se Ti tento zvuk do kabiny za jízdy? Já tohle slýchávám při brždění na nerovnostech (stačí jen drobné a lehké brždění). Prý je to plovoucí píst ve třmenu brzdy. Dělal mi to historicky i Suzuki Swift. Zajímavé je, že Octavia 3 mi to nedělala 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.