Shontak Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Zdravím, Mám takový dlouhodobý problém se kterým mi už došla trpělivost - při přepojení telefonu z bluetooth na CarPlay se mi velice výrazně sníží hlasitost přehrávané hudby a jakoby přestane fungovat ekvalizér. Hudbu poslouchám rád, proto jsem investoval do Cantonu a s ním i Columbuse, ale na delších cestách chci používat i navigaci na displeji (Waze, Google Maps...). Na přehrávání hudby používám Youtube Music, když však potřebuju navigovat a připojím telefon přes USB na Smartlink, hudba jakoby ustoupí do pozadí - vypadá to asi tak, že přes bluetooth mám ten zelený ukazatel hlasitosti v cca 20% displeje a hraje to hezky, přes USB to musím zesílit snad i přes půlku ukazatele abych ji slyšel ale i potom je taková "mdlá". Na druhou stranu ale Waze řvě jako prase a není to pohodlné (hraje to špatně i bez zapnuté navigace). Nesetkal se někdo s podobným problémem, popřípadě neví co s tím ? Děkuji za rady HW: Škoda Octavia III 2.0 2018 (facelift) Canton+Columbus, Apple 13 mini (Youtube Music) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Nevím jak u Cantonu ale u Amundsenu se dalo nastavovit zesílení u jednotlivých zdrojů. V menu media a v nastavení, zvlášť se to myslím nastavovalo u jacku, usb a bluetooth tak jestli smartlink nespadá pod ten bluetooth třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shontak Vloženo 2. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 To jsem zkoušel, bohužel žádná změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 8. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2023 Do nastavení zvuku ve Wazu jsi se díval? ... jsou tam možnosti, nakolik se má původní zvuk potlačit. Samotný CarPlay si uzurpuje původní bluetooth připojení a pak vše hraje přes něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.