DavidBarák Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Ahoj, Nemáte někdo návod na výměnu podběhu pravého kola pro škoda octavia 3 FL (r.v 2018) ? Na internetu jsem našel návody pouze pro dvojkové. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Sundat kolo, vyšroubovat šroubky, vyndat podběh. Montáž v opačném pořadí. Nic složitýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 no snad vsetky podbehy su podobne, rozdiel je v pocte a umiestneni skrutiek navyse staci stiahnut dielensku prirucku v sekcii Ostatne a tam to najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidBarák Vloženo 7. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 To mi bude stačit. Já jsem někde četl, že tam je místo, které je přilepené a musí se nahřát atd.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 podbeh urcite nie, blatnik mozno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.