Publikováno Listopad 8, 20231 r Zdravím. Při zapnutí zapalování a srovnávání světel je pravé světlo hlučný. Čím to muže být? Dekuji Upraveno Listopad 21, 20231 r od Chlumec
Listopad 22, 20231 r Autor Odpoledne zkusím natočit zvuk nebo video. Xenon je hlučný při zapnutí klíčku když se světla vyrovnávájí/srovnávají. Upraveno Listopad 22, 20231 r od Chlumec
Listopad 22, 20231 r Autor Tenhle zvuk dělají oba Xenony po zapnutí zapalování. Nevíte co to muže být? Neznašov 231 8.m4a
Listopad 22, 20231 r Autor před 20 minutami, ExecutedDonut napsal: To mi světla dělají uplně normálně, neměly by? Nevím právě. Přijde mi to jako zvuk který tam nepatří🤷♂️. To je vážně takhle hlučné? před 24 minutami, Chlumec napsal: Tenhle zvuk dělají oba Xenony po zapnutí zapalování. Nevíte co to muže být? Neznašov 231 8.m4a
Listopad 22, 20231 r Upřímně nevím, nicméně obyčejné krokové motorky co používáme v elektronice dělají obdobný zvuk. tu někdo dokonce zvukem motorků reprodukuje hudbu
Listopad 22, 20231 r Autor Takže myslíš že to je ok ten zvuk? To musím u někoho poslechnout. Mě to přijde hrozně hlučné🤷♂️
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.