Chlumec Vloženo 8. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2023 (editace) Zdravím. Při zapnutí zapalování a srovnávání světel je pravé světlo hlučný. Čím to muže být? Dekuji Editováno: 21. Listopad 2023, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 21. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 Víte někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Chtelo by to aspon video nebo podrobnejsi popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 (editace) Odpoledne zkusím natočit zvuk nebo video. Xenon je hlučný při zapnutí klíčku když se světla vyrovnávájí/srovnávají. Editováno: 22. Listopad 2023, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Tenhle zvuk dělají oba Xenony po zapnutí zapalování. Nevíte co to muže být? Neznašov 231 8.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 To mi světla dělají uplně normálně, neměly by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 před 20 minutami, ExecutedDonut napsal: To mi světla dělají uplně normálně, neměly by? Nevím právě. Přijde mi to jako zvuk který tam nepatří🤷♂️. To je vážně takhle hlučné? před 24 minutami, Chlumec napsal: Tenhle zvuk dělají oba Xenony po zapnutí zapalování. Nevíte co to muže být? Neznašov 231 8.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Upřímně nevím, nicméně obyčejné krokové motorky co používáme v elektronice dělají obdobný zvuk. tu někdo dokonce zvukem motorků reprodukuje hudbu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Takže myslíš že to je ok ten zvuk? To musím u někoho poslechnout. Mě to přijde hrozně hlučné🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Mne to prijde jako normalni kalibrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.