Dejbl Vloženo 18. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2023 Zdravím, prosím o radu. Partnerka přendávala dětskou autosedačku do svého a rychle vytáhnula zadní pravý pás. Od té doby je pás vymotaný a nejde jej navinout zpět. Jak je mohu navinou zpátky? Předem vám děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RD358 Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Zkus za to párkrát škubnout silou, mělo by to pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejbl Vloženo 30. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2023 To bylo první, co jsem zkoušel, ale bohužel to s pásem ani nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RD358 Vloženo 30. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2023 Co to je za model a jak starý? Jestli je to ještě v záruce, tak servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 1. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2023 Něco podobného se mi taky "povedlo" když jsem demontoval zadní opěradla a sedáky z mého Rapida. Pás jsem měl vytažený nadoraz ven a zaseklý tak, že nešel navinout. Už si ani nepamatuji, jakou sekvencí pohybů jsem to uvolnil, ale povedlo se mi to. Vím, že jsem tenkrát hledal řešení tady na fóru - myslím, že třeba v tomto vlákně by ses mohl dočíst něco více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.