Publikováno Prosinec 20, 200618 r Tak je to tady,Potrebuji vymenit zhavicky a potreboval bych poradit kolikatku klic pouzit?Je na to stejnej co se pouziva u svicek u benzinaku nebo je tam mensi? A jeste bych mel jeden dotaz.Ma nekdo zkusenosti s zhavicima svickama brisk? Diky vsem predem za pomoc.
Prosinec 20, 200618 r mam pocit ze je to klic 10 nebo 12 ..prodlouzeny orech .... Upraveno Prosinec 20, 200618 r od maros
Prosinec 20, 200618 r Je to 10tka na svíčku. Já si koupil trubkáč 10-11 a na stranu s 11ctkou sem dal 12ctku ořech do ní prodlužku a momenťákem sem to povolil/utáhnul...
Prosinec 20, 200618 r Autor Ok,diky ,to jsem potreboval presne vedet.No zjistil jsem po zmereni ze 2mam uplne vtahu ,jedna ze neznavi naplno bere pod 20A a jedna je dobra pres 20A.Jeste ze je letos tak tepla zima Je zajimave ze vsechny ukazujou odpor 0,2Ohmu.
Prosinec 20, 200618 r já měl kaput všechny 4. Byla tam jen jako ucpávky děr, ale nastartoval jsem vždy, i v -20°C. Nebyl to sice žádnej luxus, ale do třetího pokusu to chytlo vždy. Vždycky se nějakej válec chytil, a ostatní se přidaly. Vyměněno to je za 10 min. Momenťák jsem nepoužil(nemám), utáhl jsem to s citem.
Prosinec 22, 200618 r Autor Tak a je vymeneno,Zas to startuje na drc.Byli tam zhav.svicky BERU.Jsou pekne narezle a zacouzene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.