Libor10 Vloženo 5. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2023 Co všechno musím na felicii 1,3 MPI z roku výroby 1998 vyměnit, aby mohla jezdit na benzín E10. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 5. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2023 Kroužky na vstřikovačích. Na netu je informací dost a dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor10 Vloženo 6. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 Dík. To ,ale nebude všechno. Slyšel jsem ještě o těsněních na regulátora tlaku paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2023 (editace) Felicia motor 1,3 (40 a 50KW OHV) – je potřeba vyměnit těsnící kroužek regulátoru tlaku. Nebo použít prémiové palivo např. Verva 100. Blbě jsem to prvně napsal Editováno: 6. Prosinec 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie04 Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Vyměnit těsnící kroužek regulátoru tlaku paliva za co? Za lepší? Co konkrétně mám shánět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.