Petr Stýblo Vloženo 21. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2023 (editace) Zdravim,při dojezdu domů a vypnutí-vytažení klíčků se mi vynulují hodiny. Může to být baterkou,kabeláž,altík...? Ještě jedna otázka-když stojím a běží motor,tak mi světla"mrkají"... Mám Fabii I Combi 1,2 htp,47 kw. Editováno: 21. Prosinec 2023, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2023 Uprav si název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Stýblo Vloženo 21. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2023 nevím co tam mám napsat za téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2023 Tak teď jsi tomu dal korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.