Publikováno Leden 26, 20241 r Potřeboval bych poradit jak mám zapojit doma rádio z Octavie III. Všimnul jsem si, že se to někomu už podařilo (viz foto). Poněvadž rádio nemá pin 15 přes který je oživováno pouze 12voltovým kabelem +- , ale rádio používá k oživení sběrnici can-bus a to je problém. Bylo mi řečeno, že rádio lze oživit i pomocí programovatelné platformy Arduino s modulem MCP2515 CAN Bus. Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nenapsal kód, který by rádio oživil. díky
Leden 26, 20241 r Už včera jsem vám posílal odkaz na návod s přiloženým zdrojákem, pravděpodobně bylo cenzurováno kvůli špatné sekci: https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/5918/page-10
Leden 26, 20241 r To určitě ano, a teď je to opět špatně. Není mi jasné, co je k nepochopení, že cokoliv, co se týká rádií a infotainmentů, patří do sekce Audio, Infotainment, Konektivita. Téma přesunuto. Pro příště žádám dodržovat pravidla fóra.
Leden 26, 20241 r Autor Děkuji za opětovné poslání odkazu. vše jsem zapojil tak jak bylo na obrázku a do rádia jsem přivedl 12 voltů. Do Arduina byl nahrán kód, který byl v odkazu. Rádio se nezapne, ale místo toho jenom problikává Welcome to škoda mohly by jste mi prosím poradit co dělat dále. Děkuji
Únor 5, 20241 r Autor Chci se zeptat, jestli by aspoň někdo nevěděl, jak zapojit jenom podsvícení ovládacích prvků na tomto rádiu? Předem děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.