Tomas19 Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Potřeboval bych poradit jak mám zapojit doma rádio z Octavie III. Všimnul jsem si, že se to někomu už podařilo (viz foto). Poněvadž rádio nemá pin 15 přes který je oživováno pouze 12voltovým kabelem +- , ale rádio používá k oživení sběrnici can-bus a to je problém. Bylo mi řečeno, že rádio lze oživit i pomocí programovatelné platformy Arduino s modulem MCP2515 CAN Bus. Chtěl bych vás poprosit, jestli by mi někdo nenapsal kód, který by rádio oživil. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Už včera jsem vám posílal odkaz na návod s přiloženým zdrojákem, pravděpodobně bylo cenzurováno kvůli špatné sekci: https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/5918/page-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna To určitě ano, a teď je to opět špatně. Není mi jasné, co je k nepochopení, že cokoliv, co se týká rádií a infotainmentů, patří do sekce Audio, Infotainment, Konektivita. Téma přesunuto. Pro příště žádám dodržovat pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 26. Ledna Autor Sdílet Vloženo 26. Ledna Děkuji za opětovné poslání odkazu. vše jsem zapojil tak jak bylo na obrázku a do rádia jsem přivedl 12 voltů. Do Arduina byl nahrán kód, který byl v odkazu. Rádio se nezapne, ale místo toho jenom problikává Welcome to škoda mohly by jste mi prosím poradit co dělat dále. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 27. Ledna Autor Sdílet Vloženo 27. Ledna Poradí mi teda prosím někdo?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 28. Ledna Autor Sdílet Vloženo 28. Ledna 😥 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Netapetuj to tady - vyčkej, jestli se někdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 5. Února Autor Sdílet Vloženo 5. Února Chci se zeptat, jestli by aspoň někdo nevěděl, jak zapojit jenom podsvícení ovládacích prvků na tomto rádiu? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.