Publikováno Únor 8, 20241 r Dobrý den. potřebuji poradit.. Mám octavii 2 vrs 2.0 comonrail. začal se mi tlakovat chladící okruh. v servisu mi řekli ze je vadné těsnění pod hlavou valců . tak to udělaly. ale problem přetrvává . nevím co stím mám dělat. celkem i s rozvodama a hydrostělama to stalo hromadu peněz a auto nejezdi . nevíte co by to mohlo způsobovat ?
Únor 8, 20241 r Co znamená tlakovat v tomhle případě? Ztrácí a vrací se voda, přehřívání...? Jestli měli sundanou hlavu tak je ideální nechat ji otlakovat, jestli není praskla.
Únor 9, 20241 r Autor hlava byla na tlakové zkoušce a v poho . a tlakování znamená že mi voda valí ven z nádobky .. tak po 30 min jizdy
Únor 21, 20241 r Autor Auto nevaří jen tlačí vodu ven. ani bílí kouř nejde z výfuku. a když to začně tlačit vodu ven otevřu nádobku tak se objevuji bubliny v nádobce
Květen 11, 20241 r Zdravím, dělá mit to úplně to stejne, už jste přišel na problem ? Mám to teď v servise a jde po chladiči egr ventilu, tak snad to pomůže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.