Tomáš2551 Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Dobrý den. potřebuji poradit.. Mám octavii 2 vrs 2.0 comonrail. začal se mi tlakovat chladící okruh. v servisu mi řekli ze je vadné těsnění pod hlavou valců . tak to udělaly. ale problem přetrvává . nevím co stím mám dělat. celkem i s rozvodama a hydrostělama to stalo hromadu peněz a auto nejezdi . nevíte co by to mohlo způsobovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Co znamená tlakovat v tomhle případě? Ztrácí a vrací se voda, přehřívání...? Jestli měli sundanou hlavu tak je ideální nechat ji otlakovat, jestli není praskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš2551 Vloženo 9. Února Autor Sdílet Vloženo 9. Února hlava byla na tlakové zkoušce a v poho . a tlakování znamená že mi voda valí ven z nádobky .. tak po 30 min jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února A auto vaří nebo jen teče voda z nádobky? Může být vadný jen víčko na nádobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš2551 Vloženo 21. Února Autor Sdílet Vloženo 21. Února Auto nevaří . a víčko je nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš2551 Vloženo 21. Února Autor Sdílet Vloženo 21. Února Auto nevaří jen tlačí vodu ven. ani bílí kouř nejde z výfuku. a když to začně tlačit vodu ven otevřu nádobku tak se objevuji bubliny v nádobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frgzoo Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Zdravím, dělá mit to úplně to stejne, už jste přišel na problem ? Mám to teď v servise a jde po chladiči egr ventilu, tak snad to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.