ondras3 Vloženo 10. Únor 2024 Vloženo 10. Únor 2024 Zdravím, vlastním SIII FL 2.0TDI 147kw ve výbavě sportline. S výbavou sportline se pojí i grafika budíků. Lze nějakým způsobem změnit budíky na ty co jsou ve standartním superbu? Případně lze měnit jen barvy? Jde mi o to že si auto ladím do jedné barvy a budíky jsou vždy červené. Pokud vím standart/LK superb je má šedé. Díky za odpověď Citovat
Mira96 Vloženo 10. Únor 2024 Vloženo 10. Únor 2024 Co se týče grafiky tak nevím, ale výměnu barev v automatickém režimu lze ve Strakonicích. Já mám také Sportline a trochu mi "vadilo" že v automatickém režimu v NORMAL a SPORT jsem měl červenou. Teď mám nastaveno v automatickém režimu: ECO - světle zelená, NORMAL - žlutá, COMFORT - světle modrá, SPORT - červená a v režimu INDIVIDUAL zůstává barva naposledy použitá v ručním režimu. Citovat
Leonekkk Vloženo 11. Únor 2024 Vloženo 11. Únor 2024 Ahoj nevím jak je to u FL ale co já mám dodělané VC. Tak to můžu měnit přes VCDS i koncovou hodnotu tachometru Citovat
Deliberator Vloženo 13. Březen 2024 Vloženo 13. Březen 2024 Panove budiky mely krom klasicke/RS grafiky i nejaky vyvoj teto grafiky... jedna byla "stara", a pak novejsi. Teda i nove existovala klasika a pak Rs. Jde to nejak updatovat? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.