ondras3 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Zdravím, vlastním SIII FL 2.0TDI 147kw ve výbavě sportline. S výbavou sportline se pojí i grafika budíků. Lze nějakým způsobem změnit budíky na ty co jsou ve standartním superbu? Případně lze měnit jen barvy? Jde mi o to že si auto ladím do jedné barvy a budíky jsou vždy červené. Pokud vím standart/LK superb je má šedé. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Co se týče grafiky tak nevím, ale výměnu barev v automatickém režimu lze ve Strakonicích. Já mám také Sportline a trochu mi "vadilo" že v automatickém režimu v NORMAL a SPORT jsem měl červenou. Teď mám nastaveno v automatickém režimu: ECO - světle zelená, NORMAL - žlutá, COMFORT - světle modrá, SPORT - červená a v režimu INDIVIDUAL zůstává barva naposledy použitá v ručním režimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ahoj nevím jak je to u FL ale co já mám dodělané VC. Tak to můžu měnit přes VCDS i koncovou hodnotu tachometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Panove budiky mely krom klasicke/RS grafiky i nejaky vyvoj teto grafiky... jedna byla "stara", a pak novejsi. Teda i nove existovala klasika a pak Rs. Jde to nejak updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.