Tomáš s Octavií Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ahoj vespolek u mnou nově pořízeného Karoq, nikde v menu Car, nevidím možnost deaktivace automatického zamykání po rozjezdu. Řešil někdo kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Ahoj, já to mám v nastavení vozidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb23 Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Ahoj, taky to v menu nemám, u dealers, kde jsem auto kupoval mi řekli, že už to dnes deaktivovat nejde z důvodu bezpečnosti, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salko01 Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Na mojom Karoq-u vyrobenom 4/24 to tak isto nebolo možné deaktivovat cez infotainment, no cez Carscanner sa mi to podarilo deaktivovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.