Marianekk Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Zdravim, mam druhy tyzden 04 combi 2,0tdi style . Zacinaju sa mi ozyvat pazvuky vo dverach spolujazdca, vibracie motora rezonuju priamo do dveri, hlavne pri nizsich rychlostiach aj ked len jemne hladim na plyn. Pri skusobnej jazde to nerobilo, i ked vtedy boli minusove teploty. Akonahle je auto v prevadzkovej teplote, castokrat sa to objavi, je to hrozne otravne. Najazd 135 tis. Ma s tym niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal1 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února Ahoj, u mňa to robí vonkajšia kľučka , aj napriek snahe v servise to odstrániť nedokázali. Skúsiť to môžeš aj tak, že vypeckuješ hudbu a popočúvaš to zvonku. Mne sa to prejavuje pri hudbe a pri vibráciach počas jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.