jirik861 Vloženo 22. Únor 2024 Sdílet Vloženo 22. Únor 2024 Dobrý den, omlouvám se pokud to tu někdo již řešil,ale našel jsem jen opačný případ.Zdědil jsem S II před FL s xenony.Bohužel tam ty světla byla vyměněna a zůstalo jen u toho.Nefunguje naklápění světel,díky čemuž auto neprošlo STK.Našel jsem původní halogeny a tak se chci zeptat,zda by šla ta světla vyměnit zpět? Případně prosím o nějaké rady,co se s tím dá dělat????Moc děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 22. Únor 2024 Sdílet Vloženo 22. Únor 2024 (editace) pokud tam byl žarovkovej parabolovej světlomet , a natož že si je našel (předpokladam píšeš o puvodních z tohodle auta ) , tak neni nic jednodušího než je tam vrátit z5 , narazník dolu světla povolit vyndat a vyměnit , nic záludnýho ....... naklapění u xenu ani funovat nemúže , protože tam sice v xenon lampách motory budou , ale nebudou na napravách nivelace (mimo jiné) ..... Editováno: 22. Únor 2024, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.