Franta 1 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Po starém auťáku mám mnoho náhradních žárovek. U téhle OCTY nevím kolik a jaké typy se používají. Nechce se mi kupovat karabici protože H4 i H3 mám ve více kusech.. Múžete to někdo hodit do fóra i s fotkama. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 http://www.trifa.cz/detail.php?zbozi_id=24...kat_id=&subkat= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 1 Vloženo 26. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Zajímavé, v popisu jsou : H4 PY21W P21/5W P21W W5W C5W N10A N15A M10A M15A a na krabičce je vidět označení H1 a přitom do mlhákú by snad měly jít H3. Ale buď jak buď je to rychlé a výstižné, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.