Publikováno Březen 19, 20241 r ahoj Mám problém s půlkou tlačítkové lišty climatroniku a + tlačítka výhřevu sedadla řidiče.. Tlačítka sice fungují ale nejdou moc mačkat jdou strašně ztuha a tlačítko auto na climatroniku nejde zmáčknout tak něják vůbec musím na něj dost silně zatlačit a pak se nechce vracet.. Setkal jste se s tím někdo?? Je to na výměnu celých lišt nebo se to dá nějak vyčistit??
Březen 19, 20241 r No tam sa niečo dobré vylialo. Ak si na to trúfaš, tak dané ovládače rozobrať a skúsiť prečistiť. Inak len výmena.
Březen 19, 20241 r Autor když jsem před pár měsíci rapida koupil tak všechny tlačítka šlapali normálně ani je nepoužívám mám to nastavené na okno + ofuk řidiče a tak to mam pořád. Dnes jsem chtěl zmáčknout max ofuk předního okna a šlo to dost ztuha ..jediné co mačkám pravidelně je vyhřev sedadla tak tam bych to pochopil ze se vymačkalo ..Neměl by někdo návod jak se k tlačítkům dostanu nerad bych něco vylámal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.