Hellbringer Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Zdravim Nemate nekdo zkusenost jestli Sony nezapojuje nejak nestadartne konektory? Dostal jsem nove Autoradio Sony GT-300 a kdyz jsem ho zapojil misto stareho tak po vypnuti zapalovani se vymaze kompletne radio nastaveni ulozenych stanic atd... nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Obrácený iso konektor. Mušíš přěhodit káblíky - červenej( většinou s pojistkou) za žlutej. V návodu je to určitě posaný. Jeden je vždy na stálý napětí a druhej je zapojenej až když otočíš klíčkem. Ty to máš opačně tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 nemá to rádio vlastný káblik alebo má ISO konektor priamo? pokial má káblik medzi rádio a ISO konektor dá sa to prehodiť aj na nom. treba pozreť návod na inštaláciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jo bude to prohozený kablík stálýho a spínanýho napětí, nic víc nic mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellbringer Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Diky zitra to zkusim dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellbringer Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Diky za radu vse slape jak ma!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Kluci po roce pouzivni se me ted maze pamet autoradia .Je to tedy slupka - Sencoor. Ted me to dela az rano - pres den ee. Autobaterka je ok, dokonce jsem ji pro jistotu nechal nab. Zkousel jsem reset autoradia afurt stejne - sere me to muze se nekde ztracet to napajeni ktere prave napaji standby - neni nekde neco spatne, rele, spinacka . poradte posim Asi tam na zkousku dam jine autoradio ale sakra taky Sencoor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 bude špatný rádio stáklej proud jde rovnou s pojistky radia č42 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.