Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, neřešili jste někdo aplikaci folie na stříbrné lišty v kabině? Na palubovce mám lištu černou, ale dveře + další tenká lišta na palubce jsou klasicky stříbrné.

Už se mi párkrát stalo, že se od toho fakt nepříjemně odráží slunko do očí. Napadlo mě to nechat polepit černou matnou folií.

Nemáte s tím někdo zkušenost, zda to má požadovaný efekt?

• 4 týdny později...

Ahoj, měl jsem stejný problém. Na zkoušku jsem zkusil lištu u řidiče nastříkat plasti dipem (lze poté odstranit), ale namáháním při otevírání se to začalo loupat. Na lištu u spolujezdce jsem použil fólii z aliexpressu a ta problém vyřešila. Drží skvěle a odrazy od sluníčka nejsou. Jen musím doladit přesnost oříznutí, dělal jsem to v rychlosti a jen na zkoušku, takže to není 100% přesně nalepené.

IMG_4769.JPEG

Upraveno od wenousch

Neměl bys odkaz přesně na tu fólii, kterou jsi použil?

3/5/7/10CM Black Matte Vinyl Wrap Tape Window Trim Film Blackout Chrome Delete Vinyl Wrap Roll For Car Pillar Hood Roof
https://a.aliexpress.com/_EuLXtlH

Použil jsem toto. Nevypadá to zle, jen musí být člověk pečlivý při aplikace a při oříznutí.

Tohle dělají profi firmy za pár korun s kvalitnější fólií a i výsledkem. Tyhle čínský fólie se za chvilku začnou odlepovat nebo praskat a budeš rád, že to nezničí povrh pod tím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.