Publikováno Duben 10, 20241 r Ahoj, neřešili jste někdo aplikaci folie na stříbrné lišty v kabině? Na palubovce mám lištu černou, ale dveře + další tenká lišta na palubce jsou klasicky stříbrné. Už se mi párkrát stalo, že se od toho fakt nepříjemně odráží slunko do očí. Napadlo mě to nechat polepit černou matnou folií. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda to má požadovaný efekt?
Květen 6, 20241 r Ahoj, měl jsem stejný problém. Na zkoušku jsem zkusil lištu u řidiče nastříkat plasti dipem (lze poté odstranit), ale namáháním při otevírání se to začalo loupat. Na lištu u spolujezdce jsem použil fólii z aliexpressu a ta problém vyřešila. Drží skvěle a odrazy od sluníčka nejsou. Jen musím doladit přesnost oříznutí, dělal jsem to v rychlosti a jen na zkoušku, takže to není 100% přesně nalepené. Upraveno Květen 6, 20241 r od wenousch
Květen 7, 20241 r 3/5/7/10CM Black Matte Vinyl Wrap Tape Window Trim Film Blackout Chrome Delete Vinyl Wrap Roll For Car Pillar Hood Roof https://a.aliexpress.com/_EuLXtlH Použil jsem toto. Nevypadá to zle, jen musí být člověk pečlivý při aplikace a při oříznutí.
Květen 7, 20241 r Tohle dělají profi firmy za pár korun s kvalitnější fólií a i výsledkem. Tyhle čínský fólie se za chvilku začnou odlepovat nebo praskat a budeš rád, že to nezničí povrh pod tím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.