Clooone Vloženo 11. Dubna Sdílet Vloženo 11. Dubna Ahoj, řeším problém se sekundárním obvodem. Při studených startech když běží na ten sekundární obvod tak autu haprují otáčky v docela velkém rozpětí a přijde mi že auto ztratilo i trochu výkonu, tak jsem prošel hadice a našel jednu prasklou, tu jsem zalepil a kolísání otáček se ve velké míře zlepšilo a i se vrátilo trochu výkonu ale pořád to není 100%. Otáčky pořád kolísají ale už ne tolik a výkon si myslím že by taky mohl být ještě lepší. Všechny hadičky jsem prošel ale už jsem žádnou díru nenašel. Neví někdo čím by to mohlo být ? K tomu je spojená ještě otázka na tu vzduchovou pumpu toho obvodu. Protože když sepne tak z ní normálně fouká vzduch z pod auta nevím právě jestli to tak má dělat nebo je ta pumpa ko. Diagnostika žádnou chybu nepíše. A teď nedávno začalo ještě špatně startovat, auto naskočí tak na 500 otáček a buď po chvíli chcípne a nebo se takhle mele třeba 10 sekund a pak se rozjede. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.