Publikováno Duben 16, 20241 r Ahojte, mam problém so zatekanim 5. Dverí na kodiaq rv. 2018. Po daždi, alebo po umyvani auta som zistil vodu na stropnici a na plate v kufri... Neviete mi niekto poradiť odkiaľ by to mohlo tiecť
Duben 16, 20241 r Toho může být víc. Těsnění dveří, přes anténu ve střeše, prasklina ve sváru(tmelu) ...
Duben 16, 20241 r Autor Ďakujem, skontroloval som prechodku antény a bola suchá. Asi skúsim vymeniť tesnenie...a uvidím.
Duben 22, 20241 r Odtoky jsou u A sloupků. Tam by určitě nebyla mokrá stropnice u dveří kufru 😉, pakliže to má vůbec střešní okno.
Duben 22, 20241 r Autor Ahojte, cez víkend som skúsil vymeniť jednu prechodku káblov na 5. dvere a vyzerá to tak ze som sa trafil. Voda zrejme tiekla cez prechodku na tapacir. Cez víkend celkom kvalitne pršalo a tapacir bol suchý. Ta priechodka káblov zrejmei poriadne netesnila v spoji na karosériu. Ďakujem za odpovede
Září 12, 2024Zář 12 U mě to bylo těsní pátých dveří. Teklo to teprve až jsem otevřel kufr. Vyřešil jsem to nalepením nového těsnění ve tvaru D na původní těsnění. Už mám druhý rok pokoj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.