matodj Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Ahojte, mam problém so zatekanim 5. Dverí na kodiaq rv. 2018. Po daždi, alebo po umyvani auta som zistil vodu na stropnici a na plate v kufri... Neviete mi niekto poradiť odkiaľ by to mohlo tiecť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna Toho může být víc. Těsnění dveří, přes anténu ve střeše, prasklina ve sváru(tmelu) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matodj Vloženo 16. Dubna Autor Sdílet Vloženo 16. Dubna Ďakujem, skontroloval som prechodku antény a bola suchá. Asi skúsim vymeniť tesnenie...a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Možná ucpané odtokové kanálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna Odtoky jsou u A sloupků. Tam by určitě nebyla mokrá stropnice u dveří kufru 😉, pakliže to má vůbec střešní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matodj Vloženo 22. Dubna Autor Sdílet Vloženo 22. Dubna Ahojte, cez víkend som skúsil vymeniť jednu prechodku káblov na 5. dvere a vyzerá to tak ze som sa trafil. Voda zrejme tiekla cez prechodku na tapacir. Cez víkend celkom kvalitne pršalo a tapacir bol suchý. Ta priechodka káblov zrejmei poriadne netesnila v spoji na karosériu. Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
purkmistr Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září U mě to bylo těsní pátých dveří. Teklo to teprve až jsem otevřel kufr. Vyřešil jsem to nalepením nového těsnění ve tvaru D na původní těsnění. Už mám druhý rok pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.