Publikováno Prosinec 28, 200618 r Ahoj,jelikoz nam na nasi Octavce 1.9TDI 81kw 800tkm,r.v. 98 zacali padat budiky,tak jsem se chtel zeptat co budu potrebovat na vymenu starych cervenych za faceliftovane zelene? Pokud to teda vubec jde?! Diky Upraveno Prosinec 28, 200618 r od Ardeth
Prosinec 29, 200618 r jde to ale: facelift je CAN takže když tam dáš tyto budíky tak musíš buď nakódovat gateway (CAN) aby nehledal airbagovku (která u tebe je neCAN) a tím pádem ti nebude vůbec signalizovat stav. a nebo dát CAN airbagovku (je i jinej konektor)
Prosinec 29, 200618 r u 98 to asi ještě nepůjde.Immo to nepochopí,musel bys i ŘJ motoru Upraveno Prosinec 29, 200618 r od cosby
Prosinec 29, 200618 r neé, 98 bude 2 generace a pokud dá jen facelift tj. 2,5 tak to ještě půjde maxidot ten by už nešel
Prosinec 29, 200618 r neé, 98 bude 2 generace a pokud dá jen facelift tj. 2,5 tak to ještě půjdemaxidot ten by už nešel Aha - takze kdyz budu chtit dat do svoji 98 3. generacu s maxidotem tak to nepujde ?
Prosinec 29, 200618 r Ahoj,jelikoz nam na nasi Octavce 1.9TDI 81kw 800tkm,r.v. 98 zacali padat budiky,tak jsem se chtel zeptat co budu potrebovat na vymenu starych cervenych za faceliftovane zelene? Pokud to teda vubec jde?! Diky Čau, omlouvám se za OT, ale těch 800.000km myslíš vážně??? Jestli jo a budeš mít chvilku času, zkus o nám o ní něco napsat (nějaké postřehy z provozu, jestli byly nějaké závažnější poruchy apod.), protože Octa s takovýma km tu myslím ještě nebyla. Myslím, že Vitto by takový článeček rád uvítal i na stránkách Octaviaclubu
Prosinec 29, 200618 r takovejch octavií je tu víc akorát majitelé o tom neví dobrý, ale tenhle o tom ví, tak ať se podělí o zážitky, bude li chtít
Prosinec 29, 200618 r nepotesili ste me já myslím že to půjde,stojí tam: *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších
Prosinec 29, 200618 r nepotesili ste me já myslím že to půjde,stojí tam: *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších jen ti to bude muset udělat někdo kdo o tom už něco ví
Prosinec 29, 200618 r Autor Kdyz mi pomuzete s tema budikama,tak Vam milerad o tom napisu clanek a pak bych ho treba nekam hodil. Co vy na to? Myslim si ze milion nam da v pohode...denne najezdi cca 350km v plnym provozu. Muze mi nekdo sehnat nejakou presnejsi spedifikaci ty zmeny? Zvladnul by to obycejny mechanik? :-)
Prosinec 29, 200618 r odmysli si vystřelováky komfortku a dveřní jednotku a věci s tím spojené jinak pinování budíků a airbagovky pro tebe platí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261
Prosinec 29, 200618 r Autor Tak to je dost dobry...snad si s tim nas znamy automechanik poradi kdyz sezenu novou palubku (cernou) a zeleny budiky po faceliftu. Clanek napisu a hodim ho sem.
Prosinec 30, 200618 r faceliftový budíky by měli pasovat i do staré palubky a jestli chceš ož novější tak bude muset měnit i spodek protože to zrovna moc nepasuje
Prosinec 30, 200618 r mam 5/99 tdi, chtel jsem tam dat facelift budiky, normal bez dotu, zkouseli jsme to s martinem rs a nebralo to immo, takze podle me jen vymena budiku za facelift u 98 nepujde .. nevim no, ale nerozchodili jsme to
Prosinec 30, 200618 r pokud jste tam cpaly budíky s immo 3 (nemusí být s Dotem) tak to je jasný že to nejde. ale z 2 na 2,5 to jde
Prosinec 30, 200618 r mno, ty budiky byly vyrobeny 00, takze predpokladam, ze starsi facelift uz bejt nemohly, cervena 50 na otackomeru
Prosinec 30, 200618 r to je divný, a nešli budíky k jednotce motoru ? dělal jsem 98 na 01 a v poho (2x)
Prosinec 30, 200618 r udajne pry mely umet jak immo 2.5 i 3, nejaka meziverze, nevim budíky z faceliftů jsou 2,5 a uděláš na ní i immo 3 ale měly by jít i na immo 2
Prosinec 30, 200618 r to mi ani nerikej .. v cem presne byl problem nevim, martin by o tom urcite napsal vic, proste to nebralo immo z klicu .. cislo tech budiku co ti normalne fungovaly asi nevis co .. ja je mam porad ve skrini, tak bych to srovnal .. nevim jak poznat podle cisla, jestli jsou jen na immo 3, nebo i 2.5, nebo 2 Upraveno Prosinec 30, 200618 r od gdanx
Prosinec 30, 200618 r jestli nebrali klíče tak to je něco jinýho čipy imma 2 jsou často "pokažený" (nevím co jim je) ale stalo se mi mockrát že to ze 3 klíčů vzalo jen jeden a borec si pak donesl jen ty čipy odněkud kde dělají klíče a ty jsem mu pak v poho dodělal
Prosinec 30, 200618 r to je asi jediny reseni, ovsem to je dost problem sehnat, aspon ja jsem zatim nepochodil .. kazdopadne diky za upresneni informaci .. hold budu schanet dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.