Ardeth Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) Ahoj,jelikoz nam na nasi Octavce 1.9TDI 81kw 800tkm,r.v. 98 zacali padat budiky,tak jsem se chtel zeptat co budu potrebovat na vymenu starych cervenych za faceliftovane zelene? Pokud to teda vubec jde?! Diky Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Ardeth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jde to ale: facelift je CAN takže když tam dáš tyto budíky tak musíš buď nakódovat gateway (CAN) aby nehledal airbagovku (která u tebe je neCAN) a tím pádem ti nebude vůbec signalizovat stav. a nebo dát CAN airbagovku (je i jinej konektor) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) u 98 to asi ještě nepůjde.Immo to nepochopí,musel bys i ŘJ motoru Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: cosby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 neé, 98 bude 2 generace a pokud dá jen facelift tj. 2,5 tak to ještě půjde maxidot ten by už nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 neé, 98 bude 2 generace a pokud dá jen facelift tj. 2,5 tak to ještě půjdemaxidot ten by už nešel Aha - takze kdyz budu chtit dat do svoji 98 3. generacu s maxidotem tak to nepujde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ahoj,jelikoz nam na nasi Octavce 1.9TDI 81kw 800tkm,r.v. 98 zacali padat budiky,tak jsem se chtel zeptat co budu potrebovat na vymenu starych cervenych za faceliftovane zelene? Pokud to teda vubec jde?! Diky Čau, omlouvám se za OT, ale těch 800.000km myslíš vážně??? Jestli jo a budeš mít chvilku času, zkus o nám o ní něco napsat (nějaké postřehy z provozu, jestli byly nějaké závažnější poruchy apod.), protože Octa s takovýma km tu myslím ještě nebyla. Myslím, že Vitto by takový článeček rád uvítal i na stránkách Octaviaclubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 takovejch octavií je tu víc akorát majitelé o tom neví 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 takovejch octavií je tu víc akorát majitelé o tom neví dobrý, ale tenhle o tom ví, tak ať se podělí o zážitky, bude li chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) nepotesili ste me Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 nepotesili ste me já myslím že to půjde,stojí tam: *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 nepotesili ste me já myslím že to půjde,stojí tam: *** - ř.j. airbagů se mění u modelů MR99 a starších jen ti to bude muset udělat někdo kdo o tom už něco ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardeth Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Kdyz mi pomuzete s tema budikama,tak Vam milerad o tom napisu clanek a pak bych ho treba nekam hodil. Co vy na to? Myslim si ze milion nam da v pohode...denne najezdi cca 350km v plnym provozu. Muze mi nekdo sehnat nejakou presnejsi spedifikaci ty zmeny? Zvladnul by to obycejny mechanik? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 odmysli si vystřelováky komfortku a dveřní jednotku a věci s tím spojené jinak pinování budíků a airbagovky pro tebe platí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardeth Vloženo 29. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak to je dost dobry...snad si s tim nas znamy automechanik poradi kdyz sezenu novou palubku (cernou) a zeleny budiky po faceliftu. Clanek napisu a hodim ho sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 faceliftový budíky by měli pasovat i do staré palubky a jestli chceš ož novější tak bude muset měnit i spodek protože to zrovna moc nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 mam 5/99 tdi, chtel jsem tam dat facelift budiky, normal bez dotu, zkouseli jsme to s martinem rs a nebralo to immo, takze podle me jen vymena budiku za facelift u 98 nepujde .. nevim no, ale nerozchodili jsme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 pokud jste tam cpaly budíky s immo 3 (nemusí být s Dotem) tak to je jasný že to nejde. ale z 2 na 2,5 to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 mno, ty budiky byly vyrobeny 00, takze predpokladam, ze starsi facelift uz bejt nemohly, cervena 50 na otackomeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 udajne pry mely umet jak immo 2.5 i 3, nejaka meziverze, nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 to je divný, a nešli budíky k jednotce motoru ? dělal jsem 98 na 01 a v poho (2x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 udajne pry mely umet jak immo 2.5 i 3, nejaka meziverze, nevim budíky z faceliftů jsou 2,5 a uděláš na ní i immo 3 ale měly by jít i na immo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 (editace) to mi ani nerikej .. v cem presne byl problem nevim, martin by o tom urcite napsal vic, proste to nebralo immo z klicu .. cislo tech budiku co ti normalne fungovaly asi nevis co .. ja je mam porad ve skrini, tak bych to srovnal .. nevim jak poznat podle cisla, jestli jsou jen na immo 3, nebo i 2.5, nebo 2 Editováno: 30. Prosinec 2006, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 jestli nebrali klíče tak to je něco jinýho čipy imma 2 jsou často "pokažený" (nevím co jim je) ale stalo se mi mockrát že to ze 3 klíčů vzalo jen jeden a borec si pak donesl jen ty čipy odněkud kde dělají klíče a ty jsem mu pak v poho dodělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 to je asi jediny reseni, ovsem to je dost problem sehnat, aspon ja jsem zatim nepochodil .. kazdopadne diky za upresneni informaci .. hold budu schanet dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.