Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 v některých obchodácích se dělají klíče na počkání a někteří umí nahrát i immo 2 a 2,5 (3 ne tam je kriptování) tak se zkus zeptat jestli nemají samotný čipy na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 dobrej napad, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 dobrej napad, diky kdybys potreboval tak asi vim kde se v Praglu daj sehnat , ale je to na domluve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) jeste jedna vec, da se nejak navenek poznat tycka immo 2, 2.5 a 3. gen? nerad bych si pripadne dones domu neco, co je vubec nepotrebuju a pokud vypadaj vsechny stejne, tak je to blby .. predpokladam ale, ze je to pouze o obsahu nahranyho cipu, takze to vsechno vypada navenek stejne .. Editováno: 1. leden 2007, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) jsou stejný na pohled Editováno: 2. leden 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 pěkný počteníčko k tomuto tématu tak ať to máme pěkně propletný http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6818&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 fábie je trochu jiná a palubnní PC má skoro každá octa a kontrolku tempomatu o tu rozhodně netojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) Editováno: 2. leden 2007, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jsou stejný na pohled Zdar Vašo prosím tě mám předfaceliftovou octavii 1.9 TDI 81kW AHF r.v.2000 těsně před tím faceliftem,půjdou mi tam budíky z MR2001 bez nějakých větších úprav mám je rozjednané tak abych je nekupoval zbytečně. Dík za Info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Ahoj, muzu se zeptat, zda je nekde navod, nebo aspon strucny popis co vsechno je nutne udelat pri vymene budiku z pred-face za face? Problematiku Immo jsem pochopil = sehnat budiky s 2,5.gen, pokud je v aute 2.gen, prizpusobeni Immo a klicu je mi taky jasny, ale spis me zajima vymena jednotky bagu a prepinovani konektoru, co, kde, kudy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Chlapi nevi nekdo o budicich s immo 2,5..?? chci je do predface (r.v.97) a nemuzu nic sehnat Pripadne cislo budiku, abych se mel od ceho odpichnout..Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Jedny budíky z roku 2006 mám jsem z prahy tak napiš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.