atala Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) Zdar, nevíte někdo kolik váží Dezent G 6x15? Váhám mezi nimi a továrníma Charme nebo tak nějak. Beru i názory na kvalitu atd. To nechápu nikomu se nechce jít zout kolo a zvážit mi ho?? Editováno: 15. leden 2007, autor: atala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Zdar, fakt nechce, teď jsme je nazul (jsou nové) a sundávat se mi to opět nechce. Ale jinak to vypadá celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Zdar, nevíte někdo kolik váží Dezent G 6x15? Váhám mezi nimi a továrníma Charme nebo tak nějak. Beru i názory na kvalitu atd.To nechápu nikomu se nechce jít zout kolo a zvážit mi ho?? ...ja si myslim ze řešit hmotnost kola u auta pro denní používání nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Praveze zmysel to v meste ma - a velmi velky. Pri kazdom brzdeni, toceni volantom, prepruzeni na nerovnej ceste, ale najma na zrychlovani a spotrebe. 1 kg usetreny na hmotnosti disku je ako keby si ubral 10 kg z hmotnosti auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.