atala Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 (editace) Zdar, nevíte někdo kolik váží Dezent G 6x15? Váhám mezi nimi a továrníma Charme nebo tak nějak. Beru i názory na kvalitu atd. To nechápu nikomu se nechce jít zout kolo a zvážit mi ho?? Editováno: 15. leden 2007, autor: atala Citovat
Romaxik Vloženo 21. Duben 2007 Vloženo 21. Duben 2007 Zdar, fakt nechce, teď jsme je nazul (jsou nové) a sundávat se mi to opět nechce. Ale jinak to vypadá celkem dobře. Citovat
lukyssek Vloženo 21. Duben 2007 Vloženo 21. Duben 2007 Zdar, nevíte někdo kolik váží Dezent G 6x15? Váhám mezi nimi a továrníma Charme nebo tak nějak. Beru i názory na kvalitu atd.To nechápu nikomu se nechce jít zout kolo a zvážit mi ho?? ...ja si myslim ze řešit hmotnost kola u auta pro denní používání nemá smysl Citovat
Cjoctavian Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 Praveze zmysel to v meste ma - a velmi velky. Pri kazdom brzdeni, toceni volantom, prepruzeni na nerovnej ceste, ale najma na zrychlovani a spotrebe. 1 kg usetreny na hmotnosti disku je ako keby si ubral 10 kg z hmotnosti auta... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.