Listopad 28, 201014 r Je to pěkný,ale ten roh už je tam navíc,bez něj by to bylo hezčí,taková klasická zamračená kapota. I ten detail těch mezer mezi blatníkem,nárazníkem a kapotou je divnej. Ale jinak fakt pěkný
Listopad 28, 201014 r ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. Upraveno Listopad 29, 201014 r od Jarys
Listopad 28, 201014 r tak samo!!!(krásný kola a podvozek = základ) jj i hnusný auto , snížený na pěknejch kolech vypadá slušně ,,
Listopad 30, 201014 r Milhauss: tak me se nelibi ani jedna z tech co si sem dal, je to uplne jinej styl nez se mi libi, ale nekomu se to muze libit. Jen sem hazejte fotky:-)
Listopad 30, 201014 r Souhlasím s Tebou,mě se taky nelíbí jediná. To jen tak pro zajímavost. Z toho virtualu jsou dost dobrý,třeba jen ta extrémně snížená,ale jinak originální černá RS :palec2: :palec2: Upraveno Listopad 30, 201014 r od Milhauss
Prosinec 1, 201014 r ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. ta modrej kombajn se mi líbí a i kola k ní jdou
Prosinec 3, 201014 r ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. ne ne , bílá se žlutou folií je lepčí ! Far away of ours .
Prosinec 7, 201014 r taky jsem ji někde v inzerci viděl, na mě až moc barevnej mix.. Color editon :-D...neco jak 100 edice u oktávek:-D
Prosinec 8, 201014 r :D :D nebo taky Rainbow edition :D nevýhoda je, že když ji trefíš na předek, lakoš musí míchat dvě barvy..
Prosinec 20, 201014 r Jedno RSo z yauta.cz. Origo je origo Upraveno Prosinec 20, 201014 r od Milhauss
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.