Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To amogh: taky by mě zajímalo jak jsi poznal, že je to junior?

Jinak nejvíc se mí líbí to zadní křídlo, který brání tomu, aby se mu neotevřel kufr za jízdy :smích:

Ale jinak pěkná parodie na tunning alias Brilance RS 1.2 MPI

Bych si s tím připadal jako :kol-52:

Vloženo
To amogh: taky by mě zajímalo jak jsi poznal, že je to junior?

Jinak nejvíc se mí líbí to zadní křídlo, který brání tomu, aby se mu neotevřel kufr za jízdy :smích:

Ale jinak pěkná parodie na tunning alias Brilance RS 1.2 MPI

Bych si s tím připadal jako :kol-52:

Souhlasím s tebou, že bych si připadal jak šašek nebo spíš blb :D

Vloženo
Tak to je vostrá Fabka! lol:ble :ble :ble

amogh: jak si poznal, že je to Junior?

už sme ji tu probírali, ten borec se ji snažil i prodat, a tam mám pocit bylo napsaný že je to džunijor ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
už sme ji tu probírali, ten borec se ji snažil i prodat, a tam mám pocit bylo napsaný že je to džunijor ;)

A kolik tomu kupci za to dal??? :smich:

Editováno: , autor: pentadius
Vloženo (editace)
tady je inspirace jak totálně zku..it fábii. chudák auto

nadhera

Kua ze si da niekto taku namahu a takto to :prc: , ja mam sice seriovku ale keby som to mal robit takto tak sa na to vyprdnem, skoda casu a penazi :aggressive:

Editováno: , autor: misom
  • o 3 týdny později...
Vloženo

tuhle hybridu kluci řešili na www.autohificlub.cz a dost se do ní obuli. Bylo tam víc fotek a každopádně hnus největší. Prý to snad měl týpek co provozoval nějakou tuningovou prodejnu. Už ale nemám chuť probírat zpět 2 měsíce příspěvky na tom fóru :feve:

Vloženo

tady jsme ten bastl probírali asi před rokem a půl v lampárně. Dokonce, se i uvažovalo o sbírce a o obřadním sešrotování. Dokonce to ani nemělo kastlík u spolujezdce ale jen díru :kuk:

Vloženo

jj, kastlík a Junior. Nemůžu si pomoct, ale tohle je pro automobilku fakt ostudu, když místo kastlíku je díra, plato žádné a posilovač řízení taktéž ne:( Prostě bída

• o 2 týdny později...
Vloženo
maska je pravděpodobně samo domo a lízátko padne i pod faceliftovej nárazník jako prdel na hrnec :palec2:

Fakt padne to lizatko co mate na RS narazniky i na normlani facelift naraznik .... neco schanim a nejak nemuzu nic vybrat.

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: :smich: :smich:

jejda, co to je??? :kuk: další junior předělanej na RS? :feve::smich: :smich: :smich: ty kola sou příšerný a ta barva taky.. nejhorší sou ale ty samolepky na zadním skle :p:smich:-_-

Vloženo
tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: :smich: :smich:

Náhodou ! Jedna pěkně udělaná provozní Fabia, kola pěkný, vím proč chci černý, ovšem je fakt, že to okýnko zadních dveří vypadá jako dveře od naší staré ledničky :kol-48:

Ty maco, umej si to člověče kol1

Vloženo
Náhodou ! Jedna pěkně udělaná provozní Fabia, kola pěkný, vím proč chci černý, ovšem je fakt, že to okýnko zadních dveří vypadá jako dveře od naší staré ledničky :kol-48:

Ty maco, umej si to člověče kol1

v tom marastu to nemá cenu mejt :feve:

Vloženo
v tom marastu to nemá cenu mejt :feve:

nemá no.....a hlásej až 10C takže bude pršet a všude bude humus... :feve:

Občas to opláchnu na benzínce abych nebyl od klik a kufru jak prase a je to... :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...