domino666 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 nemám slov... :ble :ble :ble ja mam, ale len : "to je hnus velebnosti" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 zimní fotečky, co myslíte má živnost na odklízení sněhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 tady je inspirace jak totálně zku..it fábii. chudák auto Hlavně ten sekáček hlav je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) Tak k tomuhle sem nenašel vhodný slova....... [/quotemyslím, že třeba: těžká pecka Editováno: 23. Září 2007, autor: badboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Tak to je vostrá Fabka! :ble amogh: jak si poznal, že je to Junior? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 To amogh: taky by mě zajímalo jak jsi poznal, že je to junior? Jinak nejvíc se mí líbí to zadní křídlo, který brání tomu, aby se mu neotevřel kufr za jízdy :smích: Ale jinak pěkná parodie na tunning alias Brilance RS 1.2 MPI Bych si s tím připadal jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 To amogh: taky by mě zajímalo jak jsi poznal, že je to junior?Jinak nejvíc se mí líbí to zadní křídlo, který brání tomu, aby se mu neotevřel kufr za jízdy :smích: Ale jinak pěkná parodie na tunning alias Brilance RS 1.2 MPI Bych si s tím připadal jako Souhlasím s tebou, že bych si připadal jak šašek nebo spíš blb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak to je vostrá Fabka! :ble amogh: jak si poznal, že je to Junior? už sme ji tu probírali, ten borec se ji snažil i prodat, a tam mám pocit bylo napsaný že je to džunijor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 (editace) už sme ji tu probírali, ten borec se ji snažil i prodat, a tam mám pocit bylo napsaný že je to džunijor A kolik tomu kupci za to dal??? Editováno: 2. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) tady je inspirace jak totálně zku..it fábii. chudák auto nadhera Kua ze si da niekto taku namahu a takto to , ja mam sice seriovku ale keby som to mal robit takto tak sa na to vyprdnem, skoda casu a penazi Editováno: 10. Říjen 2007, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 tuhle hybridu kluci řešili na www.autohificlub.cz a dost se do ní obuli. Bylo tam víc fotek a každopádně hnus největší. Prý to snad měl týpek co provozoval nějakou tuningovou prodejnu. Už ale nemám chuť probírat zpět 2 měsíce příspěvky na tom fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tady jsme ten bastl probírali asi před rokem a půl v lampárně. Dokonce, se i uvažovalo o sbírce a o obřadním sešrotování. Dokonce to ani nemělo kastlík u spolujezdce ale jen díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 jj, kastlík a Junior. Nemůžu si pomoct, ale tohle je pro automobilku fakt ostudu, když místo kastlíku je díra, plato žádné a posilovač řízení taktéž ne:( Prostě bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 nekdo si mozna jeste pamatuje majitele Jee ty vypadaj skoro jako ty moje jako myslim kola .... 9x16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 maska je pravděpodobně samo domo a lízátko padne i pod faceliftovej nárazník jako prdel na hrnec Fakt padne to lizatko co mate na RS narazniky i na normlani facelift naraznik .... neco schanim a nejak nemuzu nic vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 zimní fotečky, co myslíte má živnost na odklízení sněhu? Tak to je prisera!!!!je to Junior pac to ma 13" lol lol a ty se na jinou nevejdou..... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jak tu bylo psáno výše, to je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: jejda, co to je??? další junior předělanej na RS? :smich: ty kola sou příšerný a ta barva taky.. nejhorší sou ale ty samolepky na zadním skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: fabca dobra ale tie nalepky na okne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tady jsem našel jednu mrdozní fabču :smich: Náhodou ! Jedna pěkně udělaná provozní Fabia, kola pěkný, vím proč chci černý, ovšem je fakt, že to okýnko zadních dveří vypadá jako dveře od naší staré ledničky Ty maco, umej si to člověče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tady se to zase rozjelo..černá kola a bílá kola no je to pekný kontrast..ale ta špína na ních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Náhodou ! Jedna pěkně udělaná provozní Fabia, kola pěkný, vím proč chci černý, ovšem je fakt, že to okýnko zadních dveří vypadá jako dveře od naší staré ledničky Ty maco, umej si to člověče v tom marastu to nemá cenu mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 v tom marastu to nemá cenu mejt nemá no.....a hlásej až 10C takže bude pršet a všude bude humus... Občas to opláchnu na benzínce abych nebyl od klik a kufru jak prase a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 fabca dobra ale tie nalepky na okne já je snad radši sundám,abych měl od Váááás pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.