Milhauss Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Je to pěkný,ale ten roh už je tam navíc,bez něj by to bylo hezčí,taková klasická zamračená kapota. I ten detail těch mezer mezi blatníkem,nárazníkem a kapotou je divnej. Ale jinak fakt pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 To je Smoulo Tvoje bejvala?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 (editace) ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. Editováno: 29. Listopad 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 jeee, moje ex-fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 tak samo!!!(krásný kola a podvozek = základ) jj i hnusný auto , snížený na pěknejch kolech vypadá slušně ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Trochu extravagantní 17" z Alfy 147 Tristary jsou boží ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zase jsem něco vyhrabal,snad tu tyto fabky nejsou. Nějakej ten virtualek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 A něco ze srazů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Tak ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Milhauss: tak me se nelibi ani jedna z tech co si sem dal, je to uplne jinej styl nez se mi libi, ale nekomu se to muze libit. Jen sem hazejte fotky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) Souhlasím s Tebou,mě se taky nelíbí jediná. To jen tak pro zajímavost. Z toho virtualu jsou dost dobrý,třeba jen ta extrémně snížená,ale jinak originální černá RS :palec2: :palec2: Editováno: 30. Listopad 2010, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. ta modrej kombajn se mi líbí a i kola k ní jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 ty jo se mi líbí ta modrá s těma bílýma kolesama.. Těch modrych RSek moc vidět není.. hned bych ji bral.. jouu a taky něco přidám.. ne ne , bílá se žlutou folií je lepčí ! Far away of ours . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Jedna z inzrce,doufám že tu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 taky jsem ji někde v inzerci viděl, na mě až moc barevnej mix.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 taky jsem ji někde v inzerci viděl, na mě až moc barevnej mix.. Color editon :-D...neco jak 100 edice u oktávek:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 :D :D nebo taky Rainbow edition :D nevýhoda je, že když ji trefíš na předek, lakoš musí míchat dvě barvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) Jedno RSo z yauta.cz. Origo je origo Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 To snad ani Rso neni dle zadniho narazniku. Ale je to velkej humac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Dva kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 1,4 v převleku RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.