Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, 

jdu si pro radu od zkusenejsich. 

Prakticky vzdy kdyz startuju studeny auto, tak se na 1. rozjedu a pri potom do zahrati motoru (cca 1 km) se mi pri 1500-2000 neprijemne cuka na kazdym kvaltu. Pote vse zmizi. Zacalo to az pred koncem zimy. Poté jsem nechal delal naplne a filtry ale neustalo. Svicky mam pry v pohode. )

Nesetkal jste se s tim nekdo prosim ? 

Diky za radu 

O2 FL 2011 CFHC

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj. Ja mam ten isty problem ,vzdy rano ked sa rozbehujem a pri 1500-2000 ot zacne skubat autom. Kazdy servis mi radili menit zhavice. Zhavice som vymenil . Diagnostika ukazuje tlaky, vstreky ok ,ziadna chyba a auto skube cca do 500m potom uz nic. Myslim,ze dam precistit vstreky  a egr.  

Vloženo

Ahoj ,

prozatím. V létě byl relativní klid. Nejvíc problémů bylo za studenější rána. Teprve tento týden budu více testovat.

Žhaviče budu mít teď v plánu s výmenou oleje na konci září. Tak to vemu s tím rovnou.

Vloženo

ja cukani citim i na trojce pri pridavani plynu, muzu vic i min ale cukani ustane tak za 2-3km jizdy , hadam ze by na to mela vliv teplota motoru. Jelikoz v lete jsem cukani tolik neregistroval, bude problem v nizsich teplotach. 

Vloženo

A není slyšet klepání nebo kovové cvakání motoru? Jestli ano, tak se něco podobného řešilo zde https://forum.skodahome.cz/topic/138698-cukání-a-cvakáni-motoru-za-studena-20-tdi-cr-103kw-16v/ a jde s velkou pravděpodobností o vstřikovače.

Na SII se s tím teď taky potýkám, ale zatím se to dá tu chvilku vydržet (nechávám taky motor delší dobu klapat na volnoběh), pak už to jede ok.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Cekal bych to taky, motor nechyta nahned a mozna uz baterie ma taky neco za sebou , ale kdyz jsem videl nakonec ty zhavice, tak byly pekne odrovnany. Takze bych se nedivil. Bohudik investice za par stovek. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...