Remus by skoda Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 v pohodě,ještě jsem stím žádný problém neměl... tak hoď ještě final foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 já to třeba vyřešil takto..... Hmm, jasně, ale moc to ubírá z kufru... a já pořád něco tahám tam a zase zpátky a sem tam to mám místo ložnice a hrbít tohodle kalibru už bych asi nezkousnul Počítám, že to máš zvedlé tak o 8 - 9 cm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) v pohodě,ještě jsem stím žádný problém neměl... tak hoď ještě final foto jj nahod final foto taky mě to zajímá bo jakmile bude na nový vůz bude to combi a tak už tohle začínám pomalu řešit ...třeba zrovna jak máš udělané krytí kufru (roleta) Editováno: 23. leden 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 tak tady to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ještě nemám foto z úplného finálu,tak to zítra blejsknu a dám to sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ... další RF pozitivní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a další foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ... další RF pozitivní.... zrovna em to chtel rict spravna to volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tak tady to je,dřív sem to nestihl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenacek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 a ještě jedna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 hm,pěkné!máš někde rozměry a o kolik si přišel místa?jinak tedy paráda!jo a kde máš zesík že jsem tak smělý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 já to třeba vyřešil takto..... to: octaviaman: kdyby jsi se podíval pořádně tak nemusíš být smělý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 hezky dotovřené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 ou kruci ... Jo,,, tak to sis teda vyresil pekne! sam bych to nevymyslel lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 pardon,stránka 2 já se zpět nekoukl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.