bobanek66 Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Prosím může mě někdo poradit,chci vyměnit zad. nárazník a zavařit kufr.Jak je to s STK? Není potom nějakej problém?Co jsem viděl nárazníky na netu,je potřeba dodělat osv.SPZ.Je to moje první větší úprava na Octavii a nevím jestli pak není problém s chlupatejma.Díky za rady a návody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. By mě zajímalo jak to má vyřešená alfa 156 když má spz nastraně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 co vím tak pokud byla značka osvětlená tak žádnej problém nikdo neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. By mě zajímalo jak to má vyřešená alfa 156 když má spz nastraně? Registrační tabulka su umisťuje na místo určené výrobcem vpředu ve středu,spodní okraj nejméně 200 mm od vozovky,vzadu ve středu nebo vlevo 300 mm od vozovky. Umístění vpředu vlevo musí být povoleno a zapsáno v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. By mě zajímalo jak to má vyřešená alfa 156 když má spz nastraně? Alfy co mají značku nalevo vepředu, mají vyjímku, je to i v techničáku, viděl jsem to už, a navíc, je to místo určený výrobcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. By mě zajímalo jak to má vyřešená alfa 156 když má spz nastraně? Registrační tabulka su umisťuje na místo určené výrobcem vpředu ve středu,spodní okraj nejméně 200 mm od vozovky,vzadu ve středu nebo vlevo 300 mm od vozovky. Umístění vpředu vlevo musí být povoleno a zapsáno v TP. aha, ty rozměry mě nějak utekly, díky za opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) pokud anebo co si tak pamatuji, tak RZ musí být na vozidle na místě určeném výrobcem, musí být řádně osvětlena a nesmí být znečištěna. Přední RZ musí být nejméně 200 mm od vozovky ve středu vozidla, zadní 250 mm od vozovky taktéž ve středu vozidla. By mě zajímalo jak to má vyřešená alfa 156 když má spz nastraně? Alfa má od ministerstva dopravy při schvalování typu pro provoz udělenu výjimku.. stejně jako třeba Peugeot 206 se zadní mlhovkou..to je to samé, zkus si ji dát ty jen tak doprostřed auta a uvidíš na STK ten cirkus Jinak umístění RZ..viz vyhláška 243/2001 Editováno: 6. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jestli si delas hlavu s tim jak to bude s chlupatejma,tak tu SPZ nech na tom miste jak je.. jen si dej na dvere clear.odstran napisy,oga a nad spz udelej mraceni videl jsem to uz na par octach a je to celkem libovka vypada pekne..popremyslej nad tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Podivej se jak ma udelane viko Speedytunig..to mas pro predstavu http://teplice-tuning.cz/clean.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Já už to mám zavařený rok a půl a neměl jsem žadný problém jak spolicajtama tak na stk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Já už to mám zavařený rok a půl a neměl jsem žadný problém jak spolicajtama tak na stk to S.o.n.n.y máš to udělaný SUPER !! Něco takovýho bych si taky představoval.Ty z.lampy mám stejný.Jak máš udělaný osvětlení SPZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 udělal jsem z plechu takovou krabyčku, kterou jsem pak zalaminátoval k nárazníku a zvrchu jsem přidělal dvě žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Souhry Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 Čaute bando. Jen se chci zeptat jak jste vyřešili otvírání když je máte zavařené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.