TomasB Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 je rozdíl mezi TH 42PX80 a TH 42PX80E? nebo je to ten samej model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tak ji mám doma, je to paráda těch 106cm! Jen mám jeden problém, DVD mi hrajou zeleně, nevím proč a co s tím udělat. Na staré telce to hrálo normálně. Poradí někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tome to mi delalo u PS2 taky když jsem měl paleny filmy, pak jsem vyměnil kabel na tnsc nebo nejak tak to je a šli v cajku sry asi to nejde pochopit ja už si to nepamatuju to označení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Me slo zelene dvd kdyz stal scart kabel za vyliz kapsu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) takže pro úplné elektro lamy, co mám udělat? Zkoušel jsem zapojovat kabely všelijak(jsou to origo kabely), ale hovno platné. A přitom třeba fotky z PC v metrovém provedení jsou zupa. Kodemi: trošku to rozveď, vypadá to použitelně. Davon: origo DVD teda chodí normálně? Editováno: 26. Květen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 takže pro úplné elektro lamy, co mám udělat? Zkoušel jsem zapojovat kabely všelijak(jsou to origo kabely), ale hovno platné. A přitom třeba fotky z PC v metrovém provedení jsou zupa.Kodemi: trošku to rozveď, vypadá to použitelně. Davon: origo DVD teda chodí normálně? musi ti chodit i palene normalne, cim pripojujes dvd k te telce ? (jaky typ kabelu) barva dozelena je poskozeni jednoho pinu pri pripojeni pres DVI (ale pochybuju ze pripojujes dvd s DVI kabelem) vyzkousej jine pripojeni, scart,s-video (jeste tady muze byt problem pri poskozeni),RGB kablik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 připojoval jsem přes skart, kterej byl k televizi. Byly tam ještě ale kablíky(3v jednom-bílý, červený, žlutý), tak jsem zjistil, že se to dá píchnout zepředu(i s tím žlutým, vzadu jen bez žlutého) a ono to chodíííí!!!! A je to teda bomba. Teď čumím na Gladiátora a je to super. Ve spojení s tím Philipsem s bednami z růžového dřeva to nemá chybu. Jen škoda, že to nemůžu pořádně ohulit zvukem, to by mně asi spící rodinka sežrala. Ještě musím koupit ten držák a nějaký poličky na bedny, dohodnout termín s elektrikářem, protáhne stěnou elektriku a všecky ty propojovací kabely husíma krkama, hodí to všechno na stěnu a bude to mrda. Díky za pomoc s odzeleněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 TomasB - ne origo dvd, chodilo to na pikacu kabelem z nejaky Hypernovy ci co to bylo za drat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 TomasB - ne origo dvd, chodilo to na pikacu kabelem z nejaky Hypernovy ci co to bylo za drat... aha, tak já mám origo kabel co byl k té plazmě, tak tam bych problem neviděl. Ale jak jsem zjišťoval po netu, tak ono to je celkem asi běžný problém, dělá to skart!!! Ten jakýsi PS2 formát to neumí přenášet správně. Já to ještě budu řešit jakýmasi kabelama Y Pb Pr, ty můžu na telce píchnout zezadu a mělo by to přenášet signál ještě kvalitněji. Alespoň to píšou No a já hlavně nechci mít žádnej kabel zepředu, i když to není téměř vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 aha, tak já mám origo kabel co byl k té plazmě, tak tam bych problem neviděl. Ale jak jsem zjišťoval po netu, tak ono to je celkem asi běžný problém, dělá to skart!!! Ten jakýsi PS2 formát to neumí přenášet správně.Já to ještě budu řešit jakýmasi kabelama Y Pb Pr, ty můžu na telce píchnout zezadu a mělo by to přenášet signál ještě kvalitněji. Alespoň to píšou No a já hlavně nechci mít žádnej kabel zepředu, i když to není téměř vidět. Buď si kup kvalitní scart, nebo komponent kabel - ty 3 barevný cinche. Nejlepší je ale HDMI-pokud ho máš i na DVD přehrávači. Jinak jestli ten typ je E nebo ne, to je stejný. Panasonic má možnost nastavit i vstupy/výstupy (v menu). V tomhle se vyznám, takže když tak poradím. Jinak tvoje "starosti" (koupě TV) bych chtěl mít. Já teď mám jiný problémy (viz. podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ten komponent ala zluta je kvalitou nic moc prdni tam radsi to Y Pb Pr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Ještě jsem nesundal ani reklamu... Je to brzo ale jak jses spokojeny po par dnech procozu ? Docela se mi to LCD zamlouva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mužu Ti říct,že jsem opravdu nadmíru spokojený.Když máš kvalitní anténu tak to je pěkný obraz i z normálního televizního vysilání.Nemluvim třeba o obrazu a zvuku z DVD přehrávače(to je naprostá kvalitka).Osobně ji doporučuju.Myslím,že neprohloupíš a koukal jsem že se dá sehnat za 29 tisic s daní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak LCD, plasmu, nebo zene Feldu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Feldu nekupuj.To už je "včerejší" den.Raději starší Fábku r.v.02 se dá koupit za cca 150 tisic v dobré výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 je včerejší ale 5 X levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mužu Ti říct,že jsem opravdu nadmíru spokojený.Když máš kvalitní anténu tak to je pěkný obraz i z normálního televizního vysilání.Nemluvim třeba o obrazu a zvuku z DVD přehrávače(to je naprostá kvalitka).Osobně ji doporučuju.Myslím,že neprohloupíš a koukal jsem že se dá sehnat za 29 tisic s daní. Design na tom lcd je nádherný Televizní příjem mám ze satelitu DigiTV,to by mohlo být ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak ja už mam LCD tv Doma .. http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?p=4157#p4157 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Sice uz to resim i jinde, ale treba to tu uvidi jeste dalsi oci Jednu Vieru v tom svym vyberu mam taky, v jednom krame jsem z ni uchcaval (jelo tam DVD) a v druhym zase petkova LCD rada od Samsungu mela navrch. Vicemene jsem zuzil vyber na ty "prostredni" Samsungy kvuli cene A petkova i sestkova LCD rada od Samsungu ukazuje fakt zuppa z TV, ale prijdou mi krome ceny a designu stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 trošku oživím toto téma...dnes ma čakalo nemilé prekvapenie..chcel som pozerať tenis DJO-MUR,zapnem moje LCD a cez obrazovku len farebné čiary...úúúúžasne...prvé info od opravára:"odišla ti obrazovka"...najradšej by som to no pekne..LCD mám 3 roky,dal som zaň 1100€ a obrazovka asi v nebíčku ..nepoteší ....takže ďakujem SAMSUNG...a potom,aby sme dvíhali HDP kúpou domácich výrobkov.... dnes to veziem opravárovi nech to pozrie,ale už vidím ten telefón od neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 tak chlapi znova oživím túto tému...ako som písal vyššie,tak moje LCD už je v ...teraz by som potreboval od vás aspoň trošku poradiť,ak sa dá... rozhodujem sa medzi týmito dvomi TV http://www.nay.sk/samsnug-ps43e490b1wxbt/d-300783-c-1881/ alebo http://www.nay.sk/samsung-ue40eh5450wxxh/d-301361-c-1881/ ak máte niektorí nejaké skúsenosti či už s plazmou alebo LED,tak budem rád za akúkoľvek informáciu.... zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Nevím zda je to ještě aktuální, ale HD ready TV bych si rozhodně v dnešní době nekupoval. To raději oželím nějakou výbavu. LCD vs. Plazma je takové vděčné diskutérské téma asi jako benzín vs. nafta. Osobně mám LCD TV s Edge LED podsvícením, tchán má plazmu a oba máme 42" a celkem mi to je jedno, kvalita obrazu je stejně nejvíce závislá od zdroje signálu. FullHD BR rip bude vypadat stejně dobře na obou. Jestli budeš mít TV signál z analogu tak bych pořádně zhlédl nějaká fóra a recenze. DVB-T/C/S je už v pohodě snad u všeho. Důležitým aspektem jestli LCD nebo plazma může být fakt, jestli chceš TV mít napojenou i jako monitor ( třeba k HTPC ) - zde se plazma moc nehodí. Dalším prvkem může být "chytrost" TV. Dneska toho už umí poměrně hodně. Zatím jsem nenašel odvahu hacknout mojí LG, protože na ni mám ještě více jak tři roky záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 díky za reakciu,ale je to asi 4 dni čo som si dal doviesť toto http://www.nay.sk/samsung-ue40eh5450wxxh/d-301361-c-1881/ zatím OK (bodaj by nie,má 4 dni),ale bola na ňu dobrá cena,tak som ju skúsil..uvidíme,koľko toho zvládne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Zkoušel jsi pouštět filmy z USB? Poradí si se vším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.