Dakie Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 creck: jj, sem se upsal s těma výstupama - myslel sem samo vstupy co je "nativní rozlišení"??? známej mi říkal, že stačí když to bude mít S-Video ??? a to HDMI vypadá jak? na to se koupí kabel, kterej pak má koncovku do grafický karty u PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) nativni rozliseni je rozliseni obrazovky v kterem pracuje dany model LCD, napr 1366x1024 , to musis nastavit na tvem pc v polozce - pravym na plochu vlastnosti - nastaveni - rozliseni obrazovky, jakekoliv jine nez nativni rozliseni napr. 800x600 vypada na lcd tragicky, S-video ti na pripojeni pc k LCD nestaci , je to na pripojeni dvd prehravace atd... ,HDMI je vic druhu , napr HDMI se da dostat do LCD i pres DVI vstup ale novejsi HDMI je trosku podobne USB , abych rek pravdu v HDMI se az tak nevyznam a myslim si ze v nasi republice ho pokud neplanujes nakup blue ray prehravace nebudes jeste minimalne 5 let potrebovat , takze pro tve potreby staci vstupy DVI pro PC a neco pro DVD prehravac , napr. RGB,S-video,scart (btw DVI vstup pokud ho mas dobre nastaveny je luxus prehravat si primo z notasu filmesky do LCD parada i kdyz ne ze by mi to trvalo nejak dlouho hodit si film na flashku a strcit do domaciho kina) Editováno: 16. Květen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 konecne dalsi milovnik klasickeho DVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 creck: díky za rady! jen se bojím toho rozlišení.. když budu hrát třeba Call Of Duty 4, tak mi to PC nezvládne na lepší rozlišení jak 1024*768 takže to bude vypadat hrozně??? kdyby to tak šlo v tý prodejně vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 no na poradny velikosti by 1024 stejne nevypadalo moc extra takze misto ostrych kosticek to bude mazly z toho bych si hlavu nedelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 creck: díky za rady! jen se bojím toho rozlišení.. když budu hrát třeba Call Of Duty 4, tak mi to PC nezvládne na lepší rozlišení jak 1024*768 takže to bude vypadat hrozně??? kdyby to tak šlo v tý prodejně vyzkoušet nebude to vypadat sice tak skvele jako pri nativnim ,ale ze by to bylo k nekoukani to se neboj, jestli jsi z ostravy a okli tak se klidne zastav ukazu ti CS:S a Lineage i na horsi rozliseni nez native u LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 tak jsem mu ještě řekl ať trošku poladí cenovku z těch 28 tis. směrem dolů a rovnou ji doveze. Má teď ale dovču, tak musím 2 týdny vydržet. Ještě jsem zvědav jakej a za kolik mi navrhne držák na zeď.Jdu do tohoto: http://www.esubashop.eu/?Mode=Sti&StiId=36473 Takže konečná cenovka za tuto plasmu 27tis. To jde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 LCD TV Samsung LE 40A 656 už je doma a jsem nadšený obrazem jak z TV signálu tak i z DVD.Suprově vypadá(černo červený přelív) a dnes dokonce běžela poprvé reklama na toto LCD v televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Vizazove je hezka ta Romariooo-va TV... Jen by mi chybel HDD... Cekam az se to rizsiri a pak do nejake hupsnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 SAMSUNG LE40A656 (1 uživatelská recenze přidat ) SAMSUNG LE40A656 můžete koupit výhodně na splátky bez akontace. Více o splátkách zde. Nabízíme Vám 9 příslušenství k SAMSUNG LE40A656. Parametry SAMSUNG LE40A656 Technologie zobrazení: LCD Uhlopříčka obrazovky (cm): 101 Uhlopříčka viditelného obrazu (cm): 101 Poměr stran: 16:9 Rozlišení: 1920 x 1080 Doba odezvy (ms): 5 Kontrastní poměr (typický) [x:1]: ? Kontrastní poměr (dynamický) [x:1]: 50000 Jas (cd/m): 500 Zorný úhel: 178 Plochá obrazovka: Ano 100Hz: Ano Hřebenový filtr: Ano Přepínání 16:9/4:3: Ano PIP: ano PAP: ne PAT: Ne Počet analogových tunerů: 1 DVB-T tuner: Ano Počet tunerů (DVB-T): 1 Integrovaný HDD: Ne Zvuk: Stereo Výkon L+R (W): 20 Teletext: Ano Paměť stran teletextu: 2500 Časový spínač: ano Časovač - vypnutí (sleep): ano Dětský zámek: ? Scart 1: Ano Scart 2: Ano Scart 3: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Proc to sem kopirujes? Si kazdej precte na netu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Aha.Tak sorry.Klidně to smaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak v pondělí už bych měl mít telku doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ještě jsem nesundal ani reklamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 máte někdo zkušenosti s držákama na stěnu? Za origo držáky chtěj strašnou raketu, nějakých 8tis. za origo mi příjde kravina. Hama je běžně do 1500,-. Teď je ale otázka, jestli je ta Hama O.K.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 O držáku jsem uvažoval ale nemám udělanou přípravu na kabeláž(husi krky)...vypadalo by to divně.Jinak jsem mluvil s kámošem co montuje satelity a řikal,že repliku toho držáku koupiš za cca 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 trocha šikovnosti a stojí cca 200,- i s emailem a hmoždinkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 To já to mám připravené,, investoval jsem do dvojité stěny cca 10tis., právě abych vyřešil viditelnost kabelů. Zajímala by mně spolehlivost těch držáků Hama či jiných neorigo. Nerad bych, aby mi to spadlo na zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ještě jsem nesundal ani reklamu... Slusna krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 To já to mám připravené,, investoval jsem do dvojité stěny cca 10tis., právě abych vyřešil viditelnost kabelů. Zajímala by mně spolehlivost těch držáků Hama či jiných neorigo. Nerad bych, aby mi to spadlo na zem. Doporučil bych ti značku Vogel`s. Jsou sice dražší, ale je to špička - jsou testované na trojnásobek maximální hmotnosti. (doma mám cca 2 roky starý, nepoužitý - stál 8 tis, asi ho budu prodávat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 no za 8 si ho můžu koupit i na netu, ale nejsem padlej na hlavu za kousek plechu dát 8čku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nejsem si jistý jestli se ten držák dá naklápět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ještě jsem nesundal ani reklamu... Tak ji ani nesundavej a vem ji sebou na SH at mame na cem koukat na formuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Nejsem si jistý jestli se ten držák dá naklápět? nevím jestli má smysl naklápět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak ji ani nesundavej a vem ji sebou na SH at mame na cem koukat na formuli Nápad to neni špatnej ale uhlopřička 103 je docela mazec...a já se chci přihlásit do soutěže na hifi.To LCD by mě v tom autě asi rozptylovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.