Lube Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) Zdravím, když zatáhnu ruční brzdu tak to trochu zabrzdí ale furt to tak vrže.Ale když jidám dolu ruční brzdu tak to futr brzdí,prostě se to nevrací,a pálí se mě obložení.Hlavně to dělá když je kolem 0 stupnu.Já si myslím že bude prasklej bovden. Na kolik by přišla oprava??????????? OCTAVIA KOMBI 1.9 TDI 81KW ROK99 Editováno: 4. leden 2007, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Jestli je prasklej bovden tak by to nepřibrždovalo. Odhad je pěkně zarezlí. Vystříkat wd a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 kdybych to chtěl vyměnit, na kolik by to tak přišlo?Protože jsem na to koukal, a ten bovden je popraskanej.Když zůstane to obložení viset a brzdí to furt,tak zahýbám tím bovdenem do strany a je to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) Nový bovden cca 200Kč. Když jsem měnil brzdy, tak jsem pro jistotu vyměnil oba dva - stojí to za to a ta cena je v pohodě a v pohodě si to taky vyměníš sám! Bovdeny byly prodřené a tím pádem zarezlé! WD ani nic jiného nepomáhá! Musí to chodit jak po másle, takže nejlíp nové! http://www.e-cat.cz/index.php?main_page=in...1035197_1035212 Editováno: 4. leden 2007, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Zdravím tě kolego se stejnou octávii.Ty máš vzadu taky kotoučové brzdy?nebo máš bubnovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Take bych rekl ze lanko rucni brzdy.....urcite vymen.Strikani WD nepomuze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Díky všem,já to teda skusím,doufám že to pujde dobře. Takže jeto stejný když mám kotoučovou brzdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.