Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce :D

Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce :D

Já myslím že mají jiný tvar než elegance,v bočním vedení určitě a možná i sedák.Co třeba 4 bodové pásy?!

• Autor

nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu :) a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... :)

napiš Allesiovi a on ti udělá,jaké chceš,alenic není zadarmo takže jestli nemáš chechtáky,zapomeň na to

rs sedacky jsou hooodne jine oproti elegancim, maji delsi sedak a ty boky maji jak na sedaku, tak na bederni casti o dost vyssi a sirsi...super se v nich sedi a drzi v zatackach!! :palec2:

• Autor

super :) takže jdu shánět RSový sedačky :)

• Autor

Cosby: zase tak moc hrotit to nechci :)

třebas ty??? :D:D

post-25-1168116128.jpg

nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu :) a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... :)

Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu :D:D

• Autor
třebas ty??? :D:D

hoho, tak povidej :)

• Autor

Kluci a jak se jezdí v kůži třeba v létě, není to nepříjemný? :)

• Autor

Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu :D:D

no tak to je taky možnost :)

Ale já asi raději ty RS sedačky ;)

pokud je broušená (v octě nenajdeš) tak dobře pokud je to ale celokůže tak pokud nemáš 100kg tak budeš neštastnej

• Autor

Děláš jako by jsi mě neviděl ;)

proč je to blbý?

klouže to, je to tak abys vozil pod zadkem ručník a v létě se potí(lepí)

• Autor
klouže to, je to tak abys vozil pod zadkem ručník a v létě se potí(lepí)

hmm, to mě taky napadlo no, jenom jsem doufal, že když mají lepší boční vedení a delší sedák nebo co, že by to nemuselo být tak špatný... Potřebuju něco, co mě trochu udrží za volantem víc než ty sedačky z eleganc co mám.

jelikož jsi viděl i ty mě tak bych řekl že na to budeš stejně jak já :D

• Autor

přesně tak, jsem na tom stejně :) mysliš že by ta RS sedačka pomohla, kdyby to nebylo v kůži?

no ja teda na svy skoro dva metry tech 100kg mam a nemuzu si na ne stezovat, oproti RS sedackam jsou vsechny ostatni skodovacke na nic...!!!tot muj subjektivni nazor!! :)

měl jsem látkové sedačky z Octavie sportpaket.Měly stejné sezení jako RS,jen byly látka.Měl jsem je a viděl pouze jednou.už nikdy potom jsem je neviděl,ale Allesio ti klidně dá molitany z RS a potáhne látkou.Napiš mu a uvidíš

ta RS má uprostřed tu látku a ta tě bude trochu držet

ta RS má uprostřed tu látku a ta tě bude trochu držet

jj ta latka drzi dobre...a navic to bocni vedeni drzi taky, myslim si, ze by nemel bejt problem....

• Autor

díky kuci :) zkusím mu napsat co mi rekne.

• Autor

jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že?

jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že?

jo, RSa maji vsechny kozene sedacky.... tedy Octavie RS... :t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.