Publikováno Leden 6, 200718 r Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce
Leden 6, 200718 r Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce Já myslím že mají jiný tvar než elegance,v bočním vedení určitě a možná i sedák.Co třeba 4 bodové pásy?!
Leden 6, 200718 r Autor nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím...
Leden 6, 200718 r napiš Allesiovi a on ti udělá,jaké chceš,alenic není zadarmo takže jestli nemáš chechtáky,zapomeň na to
Leden 6, 200718 r rs sedacky jsou hooodne jine oproti elegancim, maji delsi sedak a ty boky maji jak na sedaku, tak na bederni casti o dost vyssi a sirsi...super se v nich sedi a drzi v zatackach!!
Leden 6, 200718 r nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu
Leden 6, 200718 r Autor nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu no tak to je taky možnost Ale já asi raději ty RS sedačky
Leden 6, 200718 r pokud je broušená (v octě nenajdeš) tak dobře pokud je to ale celokůže tak pokud nemáš 100kg tak budeš neštastnej
Leden 6, 200718 r Autor klouže to, je to tak abys vozil pod zadkem ručník a v létě se potí(lepí) hmm, to mě taky napadlo no, jenom jsem doufal, že když mají lepší boční vedení a delší sedák nebo co, že by to nemuselo být tak špatný... Potřebuju něco, co mě trochu udrží za volantem víc než ty sedačky z eleganc co mám.
Leden 6, 200718 r Autor přesně tak, jsem na tom stejně mysliš že by ta RS sedačka pomohla, kdyby to nebylo v kůži?
Leden 6, 200718 r no ja teda na svy skoro dva metry tech 100kg mam a nemuzu si na ne stezovat, oproti RS sedackam jsou vsechny ostatni skodovacke na nic...!!!tot muj subjektivni nazor!!
Leden 6, 200718 r měl jsem látkové sedačky z Octavie sportpaket.Měly stejné sezení jako RS,jen byly látka.Měl jsem je a viděl pouze jednou.už nikdy potom jsem je neviděl,ale Allesio ti klidně dá molitany z RS a potáhne látkou.Napiš mu a uvidíš
Leden 6, 200718 r ta RS má uprostřed tu látku a ta tě bude trochu držet jj ta latka drzi dobre...a navic to bocni vedeni drzi taky, myslim si, ze by nemel bejt problem....
Leden 6, 200718 r Autor jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že?
Leden 6, 200718 r jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že? jo, RSa maji vsechny kozene sedacky.... tedy Octavie RS...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.