Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zdarec lidičky, mám asi blbej dotaz, ale mají sedačky z RSa stejný tvar jako sedačky třeba z eleganc?? Potřeboval bych nějakou levnou alternativu toho, abych v zatačce nevypadával okýnkem spolujezdce Já myslím že mají jiný tvar než elegance,v bočním vedení určitě a možná i sedák.Co třeba 4 bodové pásy?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 napiš Allesiovi a on ti udělá,jaké chceš,alenic není zadarmo takže jestli nemáš chechtáky,zapomeň na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 rs sedacky jsou hooodne jine oproti elegancim, maji delsi sedak a ty boky maji jak na sedaku, tak na bederni casti o dost vyssi a sirsi...super se v nich sedi a drzi v zatackach!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 super takže jdu shánět RSový sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Cosby: zase tak moc hrotit to nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 třebas ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 třebas ty??? hoho, tak povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kluci a jak se jezdí v kůži třeba v létě, není to nepříjemný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 nemam zkusenost, jde o to, ze nejsem zadna vazba, takze litam v sedacce ze strany na stranu a potrebuju neco, co by me lip obeplo, ty pasy me udrzi abych nevypadl z toho okýnko, to možná jo, ale jinak nevím... Delej to jako ja, ja jezdim v hokejove vyzbroji abych trosku nabral na objemu no tak to je taky možnost Ale já asi raději ty RS sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 pokud je broušená (v octě nenajdeš) tak dobře pokud je to ale celokůže tak pokud nemáš 100kg tak budeš neštastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Děláš jako by jsi mě neviděl proč je to blbý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 klouže to, je to tak abys vozil pod zadkem ručník a v létě se potí(lepí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 klouže to, je to tak abys vozil pod zadkem ručník a v létě se potí(lepí) hmm, to mě taky napadlo no, jenom jsem doufal, že když mají lepší boční vedení a delší sedák nebo co, že by to nemuselo být tak špatný... Potřebuju něco, co mě trochu udrží za volantem víc než ty sedačky z eleganc co mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jelikož jsi viděl i ty mě tak bych řekl že na to budeš stejně jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 přesně tak, jsem na tom stejně mysliš že by ta RS sedačka pomohla, kdyby to nebylo v kůži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 no ja teda na svy skoro dva metry tech 100kg mam a nemuzu si na ne stezovat, oproti RS sedackam jsou vsechny ostatni skodovacke na nic...!!!tot muj subjektivni nazor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 měl jsem látkové sedačky z Octavie sportpaket.Měly stejné sezení jako RS,jen byly látka.Měl jsem je a viděl pouze jednou.už nikdy potom jsem je neviděl,ale Allesio ti klidně dá molitany z RS a potáhne látkou.Napiš mu a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ta RS má uprostřed tu látku a ta tě bude trochu držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ta RS má uprostřed tu látku a ta tě bude trochu držet jj ta latka drzi dobre...a navic to bocni vedeni drzi taky, myslim si, ze by nemel bejt problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 díky kuci zkusím mu napsat co mi rekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jenom nechapu jednu věc, u sedaček z RS to znamená že jsou vždycky v kuži? To ne, že? jo, RSa maji vsechny kozene sedacky.... tedy Octavie RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.