Únor 2, 200718 r jen pro predstavu, takhle nak to vypada Hajzle . Kdy me svezes? tak co treba v nedeli? Cas? Misto. beroun je jasnej.nebo jestli si chces porhrat auto,mues dorazit k nam. do tech kopcu, takle pred vejplatou, prijet ty, to mas ''zadarmo''
Únor 3, 200718 r Rikam,ze ted zadnou nemam. Novi tak treba ve 3 dole u valcovacky? Tak vezmi fotak ci teflon a vyblejskni to, ne? Nechces snad po nas, ktere to zajima, aby to hledali v hospe 6????
Únor 10, 200718 r No tak Marťas, kde jsou ty fotky kuwa Martine hlavně, že mi dneska voláš kdo má rakev na střechu, ale fotky sem nedáš lumpe jeden
Únor 12, 200718 r uz jsem to nakonec vyresil . Hale borci,sorry,ale nejak jsem na to zase zapomnel. A hlavne se to blbe foti,chce to videt live,ale dneska to vyftoim,slibuju
Únor 12, 200718 r uz jsem to nakonec vyresil . Hale borci,sorry,ale nejak jsem na to zase zapomnel. A hlavne se to blbe foti,chce to videt live,ale dneska to vyftoim,slibuju sliby-chyby...
Únor 12, 200718 r uz jsem to nakonec vyresil . Hale borci,sorry,ale nejak jsem na to zase zapomnel. A hlavne se to blbe foti,chce to videt live,ale dneska to vyftoim,slibuju Tak já to viděl a potvrzuji, že to má Marťas moc pěkný
Únor 12, 200718 r Ak tady to mate,ale rikam,zive je to lepsi. Jo sorry vzadu za tu strouhanku,co tam mam vysypanou,ale vezl jsem 2 zensky a 2 maly deti,takze jsem dostal takovejhle darecek
Únor 13, 200718 r no ma teda pravdu, ze zive je to este o dost lepsi, takhle na ty fotce to tolik nevynikne....ale Martas, ten sedak - nic moc, vid??? :D
Únor 14, 200718 r tak borci,dneska jsem to specilane kvuli vam vyndal z auta a vyfotil,tak si toho vazte
Únor 14, 200718 r hmm to je pěkné a koukám, že pomalinku skládáš celej intoš do černa To vis,to se muší
Únor 15, 200718 r Nevíte kde bych sehnal RS sedačky klidně i mírně poškozené propálené nebo tak něco budu je stejně čalounit..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.