Tompo Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kluci, vzhledem k blížícím se mini úpravám chci dát lišty nárazníků a dveří do barvy, ale co třeba ne v Barvě vozu, ale např. tmavší odstín stř. metly.... Jsem zvědavej, tak pište.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jj to by nemuselo byt spatne. popravde mi to nikdy ani nenapadlo! ale muze to vypadat fine!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 hmm, kladnej názor, paráda... Tak zkuste někdo nějaký návrhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 hmm, kladnej názor, paráda... Tak zkuste někdo nějaký návrhy... Co takhle stříbrná perleťová barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Mohlo by to vypadat dobře... něco podobného plánuju taky... ale asi je nechám do bíla - jako celý auto... Jenom si nejsem jistej, páč vzadu jezdí hafanisko... tak by ten původní černej plastik asi moc douho bez úhony nevydržel... Editováno: 6. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 co třeba šedá stone metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Kluci, vzhledem k blížícím se mini úpravám chci dát lišty nárazníků a dveří do barvy, ale co třeba ne v Barvě vozu, ale např. tmavší odstín stř. metly.... Jsem zvědavej, tak pište.... bejt tebou tak tam dam stejnou jako je cele auto....je to klasika ..a je dost mozne ze bys nemusel byt s tim vysledkem,toho jineho nastriku pak spokojen....videl jsem par takovejch karek co mely jiny listy ...podle me bys mel zustat u te silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Co třeba 9102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.