Přejít na obsah

Philips Blue Vision a Vision Plus H1

JarVal

Doporučené příspěvky

Vážení prosím o názory s těmito žárovkami do dálkových světel u OII. Které jsou lepší? A nebo je problém vůbec u konstrukce dálkových světel u OII. Protože když je rozsvítím při zapnutých xenech tak máximálně svítí do korun stromů a buhví jak vysoko, když by měli spíš svítit rovně na vozovku do dálky a ne do letadel:) Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš, že me to seřídí v autorizovaném servisu? Ale stejně ty žárovky H7 jsou do žluta a to zrovna při zapnutých dálkových není moc dobrý. A podle mě jsou všechny octavky tak špatně seřízené-že svítí do vrchu. Jarda.

Odkaz ke komentáři

Souhlasím..a když se někdo takový objeví za mnou, tak zadní mlhovku na něj..a proto tam chci zapojit i pravou :) Jinak lahůdka je i jet za někým s mlhovkou..takoví ti řidiči, co ji v pondělí ráno v mlze zapnou a pak s tím jezdí ještě ve čtvrtek..to jsou taky dálkáče do zrcátek jak dělaný B)

Odkaz ke komentáři

Myslíš, že me to seřídí v autorizovaném servisu? Ale stejně ty žárovky H7 jsou do žluta a to zrovna při zapnutých dálkových není moc dobrý. A podle mě jsou všechny octavky tak špatně seřízené-že svítí do vrchu. Jarda.

taky jsem dálkovějma oslnoval letadla :-) tlumený Halogeny zase oslňovaly krtky. V dálkách jsou H1 a ne H7. Zajed na STK a tam ti to za kilo seříděj. A jinak já jsem v halogenech měl Phillips blue vision ultra, skvělý za sucha, na mokru bída, ale vzhledem k tomu, že máš xena, tak tě to v dálkových zas tak trápit nemusí. Jinak já jsem už taky měnil a mám originál výbojky.

Odkaz ke komentáři

Jirik DC - zadnú hmlovku netreba zapájať, stačí nakódovať a už svietia obidve.

Tlmené svetlá (xenóny) som práve včera znižoval, lebo už ma nebaví stále dostávať blikanie od protiidúcich. Ale toto nie je problém len u Škodovky. Asi platia nejaké nové predpisy na nastavovanie svetiel a nastavuú to príliš vysoko.

Jirik DC - na firemnom som si svetlá nechával nastaviť 2x, lebo svietili vysoko, pri druhom nastavovaní som svetlá zámerne rozšahal, aby bolo evidentné, že ich nastavili. A stále to bolo nastavené vysoko. Tak som to poriešil ručne (zníženie) a od tej doby je pokoj, nikto nebliká, pritom osvetlená plocha pred autom sa temer vôbec neskrátila.

Inak kamoš má na OII tiež xenóny a jemu zrejme zle nastavili tie diaľkové, lebo fakt viac osvetľujú koruny stromov a medzi plochou osvetlenou tlmenými a diaľkovými má také nejaké tmavé miesto.

Odkaz ke komentáři

To Luke: Jasná zpráva..žárovka je i v pravém světle dvouvláknová..i do konektoru vede stejných 5 drátů jako do levého světla..

To Diamant: Tak tos mně potěšil, zítra už jsem chtěl začít hledat,jak na to.. A nevíš orientačně,v jaké položce to nastavit? obávám se, že když se s tím požadavkem objevím v servisu, dopadne to jako vždycky B)

Odkaz ke komentáři

ufff, tak to je teda nářez. nu, tak až budu mít cestu, nechám si to aktivovat. dvě jsou lepší než jedna(zvlášť kdyz bych měl příležitost někomu po půlhodinové jizdě za autem se zadní mlhovkou-což už vytočí i mě, mu to vrátit a pěkně double :) )

btw ted jsem jel pred autem, kterej do mě furt svítil dálkovýma, bylo to přes den a i tak mi to dost vadilo. blikal sem na něj mlhovkama jako tatar a nic. někdy ty lidi za volantem fakt nechápu :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...