Publikováno Leden 7, 200718 r Zdar borci! Chcel by som si vyrobiť prahy dverí z nerezového plechu a keďže origoš plastové stoja skoro liter, tak myslím že nie je o čom. Chcel by som si to zmerať, len by sa chcel poradiť kto si to už robil, či je lepšie aby to bolo v tvare "L" alebo "Z". Ak by to malo byť v tvare Z, tak ten jeden falec sa dá schovať pod tesnenie dverí? Budem to robiť na CNC tak s presnosťou nebude určite problém a ani s akýmkoľvek nápisom. A ešte by som sa chcel opýtať, keď odcvaknem prahovú lištu tak tesnenie dverí jednoducho vytiahnem alebo je tam nejaká finta? Lebo tu na tomto obrázku to vyzerá že je to v tvare "L" a nie je potrebné skladať tesnenie. Vďaka za rady...
Leden 7, 200718 r dobry napad som zvedavy ako to bude vyzerat , myslim ako bude opracovany , ale napad je to dobry
Leden 7, 200718 r A ešte by som sa chcel opýtať, keď odcvaknem prahovú lištu tak tesnenie dverí jednoducho vytiahnem alebo je tam nejaká finta? A guma jde jen stáhnout, není nijak přilepená.
Leden 8, 200718 r Autor Keby to bolo "I" tak ten krat nemá význam, nemyslíte? Ten ohyb tam musí byť aby sa tá hrana neodierala...
Leden 8, 200718 r Keby to bolo "I" tak ten krat nemá význam, nemyslíte? Ten ohyb tam musí byť aby sa tá hrana neodierala... Ne "I" ale "L", on jen napsal malé písmeno
Leden 8, 200718 r Ja som si tam na obojstrannu pasku nalepil gumu čo sa dava na hrany schodov.Zrezal som ju dopasoval funguje to perfektne je to čiernej farby max. spokojnosť! Viem,že to nie je COOL ale ja si na tom až tak velmi nezakladam
Leden 8, 200718 r Autor Najprv vyrobím tieto prahy a potom sa budem venovať zadným dverám. Ale nevidím v tom žiadny problém. Keď budem hotový, dám foto...
Leden 19, 200718 r Autor soviska: Vyzerá že ty to máš origo. Ten plech nie je zbytočne hrubý? Inak bude asi lepšie keď to spravím v tvare "L". Inak ja som to robil z 0,6mm...
Leden 19, 200718 r soviska: Vyzerá že ty to máš origo. Ten plech nie je zbytočne hrubý? Inak bude asi lepšie keď to spravím v tvare "L". Inak ja som to robil z 0,6mm... origo urcite nejsou, kdysi jsem je tady kupoval od Halfiho na inzerat a rikal, ze mu je delal nejakej znamej na jeho Fabcu, ale vypadaji jako origo, to jo jak to myslis, zbytecne hruby? Upraveno Leden 19, 200718 r od soviska
Leden 19, 200718 r Autor No ak tými dverami cez tie prahy nebudeš ťahať drevo tak je to trochu hrubý plech, nemyslíš? Čo ja viem tak nerez plech je tvrdý dosť. Tak podľa mňa stačí aj 0,5mm. Inak nič v zlom...
Leden 19, 200718 r No ak tými dverami cez tie prahy nebudeš ťahať drevo tak je to trochu hrubý plech, nemyslíš? Čo ja viem tak nerez plech je tvrdý dosť. Tak podľa mňa stačí aj 0,5mm. Inak nič v zlom... psal jsem, ze jsem je takhle koupil, navic nicemu nevadi, ze je takto tlusty (hruby), aspon vydrzi, kdyz na ne slapnu, kdyby byly tenci tak kdovi jak by po par mesicich vypadaly. nejspis by se proslaply, listy tam mam nejenom pro okrasu, ale aby taky chranily, coz je jejich hlavni funkce , proto take dekorativni a ochranne listy prahu jak to nazyva SKODA dverim to nevadi a ja si nestezuju => spokojenost
Leden 20, 200718 r ale ved tie listy su na to aby si pri nasadani neobuchoval a neskrabal lak , na to sa vobec nestupa takze plech moze byt co najtensi
Leden 20, 200718 r ale ved tie listy su na to aby si pri nasadani neobuchoval a neskrabal lak , na to sa vobec nestupa takze plech moze byt co najtensi a čím to jako oboucháš a poškrábeš, když ne při nastupování
Leden 20, 200718 r soviska pise ze ked na ne stupi , ale pri nasadani do auta sa na prah nestupa , tak preto ten tenky plech
Leden 20, 200718 r ked budes mat hotove na svoje tak hod cenu a dohodneme sa ci by si nevedel urobit aj pre mna. daka mato
Leden 20, 200718 r soviska pise ze ked na ne stupi , ale pri nasadani do auta sa na prah nestupa , tak preto ten tenky plech ja na ne pri nastupovani neslapu, ale takovi prarodice, kdyz je nekam vezu tak si s tim hlavu nelamou kam slapnou nebo neslapnou, to se Vam nikdy nestalo? kazdopadne at je to tlusty jak chce, mne se libi takovy jaky jsou
Leden 25, 200718 r to je pravda , na hrubke urcite nezalezi lebo je tam medzivrstva - obojstranna paska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.