Přejít na obsah

ABS

SnakeBR

Doporučené příspěvky

Zdravim.

Dnes rano cestou do Brna, sa mi po prejdeni 300 KM rozsvietila kontrolka ABS.{Brzdy sli v poriadku,ci slo ABS neviem, pretoze nemrzlo nemal som ako otestovat} Tak ked mi zasvietila kontrolka ABS tak som zastal a vypol som motor, nechal ho vypnuty zhruba 5 min. potom som znova nastartoval a kontrolka ABS nezhasla, svietila dalej...po zhruba prejdeni dalsich 20 KM kontrolka prestala svietit a to asi na 1 minutu. Potom sa opat rozsvietila a svietila mi dalsich 600 KM. Ked som prisiel domov, tak mi pocas jazdy zhasla. Potom som vypol a zapol motor, svietila po nastartovani asi 5 sekund, potom zhasla tak ako ma. Tak neviem v com to moze byt, moze mi niekto poradit? diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem stejný problém. Měnili mi ložisko na zadním kole a snímač otáček, je to takový drátěný koš, který je naražený na náboji, se uvolnil a chvíli udával otáčky a chvíli ne. Přibodoval jsem ho a je klid. Vagem zjistíš, které kolo to je a pak se podívej.

Odkaz ke komentáři

Zdravim.

Dnes rano cestou do Brna, sa mi po prejdeni 300 KM rozsvietila kontrolka ABS.{Brzdy sli v poriadku,ci slo ABS neviem, pretoze nemrzlo nemal som ako otestovat} Tak ked mi zasvietila kontrolka ABS tak som zastal a vypol som motor, nechal ho vypnuty zhruba 5 min. potom som znova nastartoval a kontrolka ABS nezhasla, svietila dalej...po zhruba prejdeni dalsich 20 KM kontrolka prestala svietit a to asi na 1 minutu. Potom sa opat rozsvietila a svietila mi dalsich 600 KM. Ked som prisiel domov, tak mi pocas jazdy zhasla. Potom som vypol a zapol motor, svietila po nastartovani asi 5 sekund, potom zhasla tak ako ma. Tak neviem v com to moze byt, moze mi niekto poradit? diky.

Mel jsem stejny problem.Mel jsem na PP kole spatne cidlo.Po vymene vse v poradku.Nech to napichnout na VAG a uvidis.Oprava do litru.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...